KUCHARZ Wędrzyn oferta pracy 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
Data publikacji: 2016-10-28
Lokalizacja: Wędrzyn (lubuskie)
Pracodawca: 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wędrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID-u
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem
Nazwa pracodawcy: 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Sulęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wędrzyn
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.10.2016
Oferta pracy ważna do: 01.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla dzieci przedszkolnych, wydanie posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, zachowanie standardów haccp
Niepubliczne Przedszkole "Fasolka" - 2018-02-16 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2016-10-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Według umowy
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie gotowych posiłków dla gości restauracji,dbałość o najwyższą jakość, smak, estetykę, wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bobowa (małopolskie)
Prace kucharki
WILLA LA-NEL BARBARA KUSZCZAK - 2016-05-09 - Rewa (pomorskie)
Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, chęć do pracy.
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelarskie RAC-MAJ Sp. z o.o - 2016-04-12 - Racibórz (śląskie)
praca na plaży Dojlidy
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-30 - Białystok (podlaskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-01-18 - Legionowo (mazowieckie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
,,ROKA A. I. Kantorski" Sp. komandytowa - 2016-06-20 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY MIN. 1 ROK NA STAN. KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ: ADANA, KEBAB, DALMA, SARMA, KUZ-KUZ, MANTY,
MAYAH - MN_COM - 2017-01-10 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej-wschodniej, właściwy dobór składników i przypraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)
produkcja potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, udoskonalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2015-11-30 - Gołąb (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
PUH "MDJ" MAŁGORZATA DURA-JEDLIŃSKA - 2017-08-28 - Poznań (wielkopolskie)
Kierowanie zespołem pracowników, doświadczenie na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kiszkowo (wielkopolskie)
praca w kuchni, przygotyowanie posiłków dla pacentów
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej - 2016-10-28 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie mięsa, sałat, sosów, pieczywa do kebabów, przyrządzanie kebabów, obsługa klienta: przyjmowanie i realizacja zamówienia, dbanie o czystość lokalu i zaplecza, szkolenie niedoświadczonych pracowników
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Tarnów (małopolskie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych,-przygotowywanie i wydawanie pozostałych posiłków,-nadzór nad towarem w magazynie
Goodvalley Sp. zo.o. - 2018-03-29 - Przechlewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami. Osoba będzie przeskolona przed dopuszczeniem do pracy na stanowisku . Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2016-04-18 - Częstochowa (śląskie)
Prace w zakresie mechaniki i napraw samochodów
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Biała (opolskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca na 1/2 etatu, jednozmianowa w godz. 6.00-10.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2016-10-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Człopa (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej (zupa, dania ciepłe), kuchnia fusion, przygotowywanbie dań z zakresu kuchni orientalnej, przygotowywanie deserów wg menu i receptur, przygotowywanie zamówień towaru
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw polskich i ukraińskich oraz imprez okolicznościowych.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ROBERT KOWAL - 2017-10-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
obsługa tokarki CNC
Ratpol Sp.z o.o. - 2018-04-19 - Kartoszyno (pomorskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, OBSŁUGA KLIENTÓW ZAGRANICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Glewice (zachodniopomorskie)
-Praca w Restauracji Piaskowa,-Godziny pracy i wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą,-Kontakt telefoniczny 58-531-44-74, 600-326-836-Adres e-mai: biuro (at) piaskowa.tczew.pl
RESTAURACJA PIASKOWA PIOTR REZMER - 2015-11-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, wykończanie, przygotowanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-08-17 - Świdnica (dolnośląskie)