KUCHARZ Poznań oferta pracy PUH "MDJ" MAŁGORZATA DURA-JEDLIŃSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
Data publikacji: 2017-08-28
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: PUH "MDJ" MAŁGORZATA DURA-JEDLIŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JÓZEFA ŁUKASZEWICZA 9/13, 60-725 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: PUH "MDJ" MAŁGORZATA DURA-JEDLIŃSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
JÓZEFA ŁUKASZEWICZA 9/13, 60-725 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: zgłoszenia telefoniczne, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: JÓZEFA ŁUKASZEWICZA
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.08.2017
Oferta pracy ważna do: 28.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-03-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, porcjowanie, wydawanie posiłków.Obsługa urządzeń biurowych.
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Zawada (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brodła (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie, wiedza z zakresu kuchni śląskiej i polskiego
Zajazd "TYTAN" Adam Mika Kochanowice - 2016-05-05 - Kochanowice (śląskie)
kierowca busa do 3,5 t
MARIUSZ ŚWIĄTKOWSKI KUBA TRANS - 2018-06-07 - Pólko (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej i arabskiej ( falafel, samosa, chicken, chapat, roti)
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla gości
Proinvest Bernarda Gulitz - 2017-04-06 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standardów.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów(praca wg. grafiku bistro czynne od wtorku do niedzieli)
MIL MATEUSZ STYRYLSKI, ŁUKASZ PYRCZAK S.C. - 2018-06-12 - Skawina (małopolskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-01-21 - Racibórz (śląskie)
sporzadzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań
PHU Muller Paweł Muller - 2017-03-15 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z półproduktów, głównie kuchni tureckiej / typu kebab. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2016-04-14 - Tychy (śląskie)
zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków, organizacja, organizacja pracy kuchni, przygotowanie jadłospisu, nadzór nad przepisami BHP i HHCP, dbanie o czystość miejsca pracy, wydawanie posiłków dzieciom
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Lipinki (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w obiekcie hotelarskim
DOMINIKA POŻDAŁ - 2016-07-19 - Międzybrodzie Bialskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kielce (świętokrzyskie)
SPORZĄDZA RÓŻNEGO RODZAJU POTRAWYOBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓWUKŁADANIE MENU
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań z karty menu+obiadokolacji, organizacja pracy współpracowników, dbanie o odpowiednie zatowarowanie, dbanie o jakość i świeżość skladników spożywczych/potraw, stosowanie się do wytycznych Szefa kuchi oraz Dyrekcji.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
mycie okien
MEGALUX Klaudia Babczyńska - 2016-05-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Obróbka elementów metalowych bram, balustrad itp. (szlifowanie, polerowanie, gięcie)
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Krosno (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kałków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w barze
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2016-01-20 - Rogóżno (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
Hotel "GRACJA" Józef Kuczyński - 2016-10-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-01-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-07-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2018-10-24 - Witaszewice (łódzkie)
Praca w pizzerii
PPHU Angelo s.c. Izabela Osiewicz, Marek Osiewicz - 2016-06-30 - Rawicz (wielkopolskie)