KUCHARZ Nak艂o nad Noteci膮 oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Data publikacji: 2019-04-12
Lokalizacja: Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nak艂o nad Noteci膮, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nak艂o nad Noteci膮
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nakielski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2019
Data zako艅czenia pracy: 01.04.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku- 1 rok
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nakle nad Noteci膮
Adres pracodawcy:
D膮browskiego 46, 89-100 Nak艂o nad Noteci膮, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv+skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nak艂o nad Noteci膮
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nak艂o nad Noteci膮
Ulica pracodawcy: D膮browskiego
Numer budynku pracodawcy: 46
danePracodawcy_nrKraz: 18553
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nakle nad Noteci膮
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 15
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?35557698171e2327bd94ac59f5b477e4
Podobne oferty pracy
praca w Bursie Szkolnej w Inowroc艂awiu
Niepubliczna Bursa w Inowroc艂awiu - 2016-03-15 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15.30 w Ko艂obrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPE艁NIE艃 w Ko艂obrzegu - 2017-12-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie potraw zgodnie z przyj臋tymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej,utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, na pocz膮tek okres pr贸bny 3 m-ce, docelowo praca sta艂a
STUDIO PIWA MARTA WADOWSKA - 2016-05-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw z karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-04-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, do艣wiadczenie co najmniej 5-letnie. Praca r贸wnie偶 w weekendy. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawc膮.
DOM PRZYJ臉膯 KALIMERA DARIA BAJER - 2018-06-20 - Lyski (艣l膮skie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania zwi膮zane z prac膮 kuchni. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2017-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie da艅 kuchni w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - 艢rem (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci.
S艂oneczne Tarasy Adam Turek - 2018-06-06 - Okuninka (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagli艅ski - 2017-03-22 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw.
FHU DYMARCZYK I G脫RCZY艃SKI SP脫艁KA CYWILNA - 2016-04-08 - Sza艂e (wielkopolskie)
kucharz barman
PHU Nova Mieczys艂aw Tyszka - 2018-06-22 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw. Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "P脫艁NOC" Sp. z o.o. (O艣rodek 鈥濸hoenix" dawny Chemik) - 2018-03-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
praca wg stanowiska kucharz
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-12-28 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w szko艂y
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 10 IM.MIKO艁AJA REJA W PIOTRKOWIE TRYB. - 2019-02-12 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
INELEKTRA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-05 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie da艅 kuchni chi艅skiej wed艂ug receptury, dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw, przygotowywanie posi艂k贸w w lokalu (do konsumpcji w lokalu lub na wynos - catering), utrzymanie czysto艣ci na miejscu pracy , pracy w zespole chi艅skim
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w wg karty menu, gotowanie potraw, sos贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, dbanie o porz膮dek, praca w zespole, sporz膮dzanie list zaopatrzenia, stosowanie si臋 do zalece艅 prze艂o偶onych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Magazynier
KWANT Hurtownie Elektryczne Sp贸艂ka z Ograniczon膮 Odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-11-14 - Lisia G贸ra (ma艂opolskie)
praca jako kucharz
Us艂ugi Gastronomiczne Urszula W艂odarczak - 2016-08-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
monta偶 parkiet贸w, uk艂adanie pod艂贸g
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
- Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej.- Organizowanie i planowanie proces贸w technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.- Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.- Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.- Kierowanie prac膮 pracownik贸w w dziale produkcyjnym.- Wsp贸艂praca z klientami i dostawcami.- Wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu.- Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.- Kontrolowanie zgodno艣ci czynno艣ci produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod k膮tem wyst臋powania czynnik贸w zagra偶aj膮cych 偶yciu i zdrowiu cz艂owieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-05-09 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GASTRO TEAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Obieranie i krojenie warzyw, pomoc przy gotowaniu dania jednogarnkowego. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 327 13 06, 662 213 727.
Caritas Archidiecezji Wroc艂awskiej - 2019-01-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie,sporzadzanie posi艂k贸w i pizzy.
Bar Gastronomiczny "殴R脫DE艁KO" Transport Zarobkowy Kuza艅scy Sp. j. - 2016-09-22 - Ozork贸w (艂贸dzkie)