KUCHARZ-PIZZERMAN Ozorków oferta pracy Bar Gastronomiczny "ŹRÓDEŁKO" Transport Zarobkowy Kuzańscy Sp. j.
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie,sporzadzanie posiłków i pizzy.
Data publikacji: 2016-09-22
Lokalizacja: Ozorków (łódzkie)
Pracodawca: Bar Gastronomiczny "ŹRÓDEŁKO" Transport Zarobkowy Kuzańscy Sp. j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mielczarskiego 5, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie,sporzadzanie posiłków i pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ozorków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ozorków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Bar Gastronomiczny "ŹRÓDEŁKO" Transport Zarobkowy Kuzańscy Sp. j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Mielczarskiego 5, 95-035 Ozorków, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Ozorków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ozorków
Ulica pracodawcy: Mielczarskiego
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: 67
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2016
Oferta pracy ważna do: 21.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Znajomość kuchni tureckiej (przepisy), przygotowywanie posiłków według przepisów, prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Tuszyn (łódzkie)
Elektromechanik
FIRMA CHŁODNICZA "KLIMA" S.C. EDWARD ĆWIOK, ZBIGNIEW SZMYD - 2018-04-18 - Dębica (podkarpackie)
Zgodny ze stanowiskiem; dwie zmiany (10-22); kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (11-15) oraz e-mailowy.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-03-08 - Ustka (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Godziny pracy: 0.00-0.00
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-03-29 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie i dekorowanie potraw. Dbałość o jakość przygotowywanych dań i czystość w miejscu pracy.
Mariusz Jabłoński "MARIO" FIRMA WIELOBRANŻOWA - 2017-02-16 - Gajewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
praca w kuchni w restauracji, układanie menu, przygotowywanie i wydawanie dań
Zajazd Pan Tadeusz K. Brzozowska - 2016-03-11 - Kogutek (małopolskie)
Oferta dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie Pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Krapkowice (opolskie)
praca w kuchni
FENIX - 2016-07-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków,znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-10-18 - Gliwice (śląskie)
Branża meblowa. Obsługa piły panelowej, utrzymywanie maszyny w należytym porządku.
MIKOMAX-HURTOWNIA SP. Z O.O. - 2017-03-20 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliksów (wielkopolskie)
Zamiatacz
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
Zakład Gastronomiczny "Biały Żagiel" - 2017-07-19 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Częstochowa (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie cateringu dla szkół
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw i dań śniadaniowych zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań śniadaniowych, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
Przygotowyawnie dań kuchni tajskiej. Umowa o prace na cazs okreslony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-16:00. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. 2 lata doświadczenia w gastronomii. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (530-819-222) w godzinach: 10:00-18:00.
RESCUE Krzysztof Bubula - 2017-11-08 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie kart dań
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Chorzów (śląskie)
dbanie o ekspozycję towarów, obsługa klienta, dbanie o porządek na sali sprzedazy
Dino Polska S.A. - 2017-08-29 - Lutomiersk (łódzkie)
obsługa księgowo-podatkowa przedsiębiorców, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Czeladź (śląskie)
przygotowywani posiłków;wydawanie posiłków;utrzymywani czystości i porządku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych.Oczekiwania wobec kandydatów :wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze;doświadczenie zawodowe minimum 2 lata;obywatelstwo polskie;pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych;kandydat nie może być prawomocnie skazany za przestępstwa umyślne;stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na określonym stanowisku;sumienność i dokładność; mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.Wymagane dokumenty i oświadczenia:Kandydaci obowiązani są przedłożyć następujące dokumenty i oświadczenia:życiorys (CV);list motywacyjny;kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie;kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe;kserokopie innych dokumentów o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach;oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych, korzystaniu z pełni praw publicznych oraz o niekaralności za przestępstwa umyślne lub umyślne przestępstwa skarbowe.Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, CV, powinny być opatrzone klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych ( Dz. U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883, z późn. zm.).Ofertę zawierającą wszystkie w/w dokumenty i oświadczenia należy składać na adres: Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP, ul. Narutowicza 4, 10-581 Olsztyn.Termin składania ofert upływa w dniu 23.09.2016 r.Kandydaci spełniający wymagania zostaną zakwalifikowani do rozmów kwalifikacyjnych.
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2016-09-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, zakup potrzebnych towarów, przygotowywanie manu.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
HAR ARMENIA Kocharyan Lusine - 2016-10-19 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)