KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE RPO) 艢winouj艣cie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE RPO)
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2018-03-05
Lokalizacja: 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢winouj艣cie, powiat: m. 艢winouj艣cie, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (PRACE INTERWENCYJNE RPO)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢winouj艣cie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. 艢winouj艣cie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢winouj艣ciu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 1/2a, 72-600 艢winouj艣cie, powiat: m. 艢winouj艣cie, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. 艢winouj艣cie
Gmina pracodawcy: 艢winouj艣cie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艢winouj艣cie
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢winouj艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 06.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna), ma艂a gastronomia
Jerzy Moskal KAREN - 2018-04-17 - My艣lenice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni w艂oskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Gotowanie w restauracji.
Jot-Ce Concept Sp zo.o - 2018-06-25 - Kuraszk贸w (dolno艣l膮skie)
wykonywanie maniciure i pediciure
Salon Kosmetyczny "AFRODYTA" Marta Kurnatowska - 2018-01-14 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw wega艅skich.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Sp贸艂dzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Ko艂obrzegu - 2017-12-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilk贸w,sa艂atek,sur贸wek
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygie艂 - 2017-04-26 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami panuj膮cymi w lokalu (restauracji). Prac an umow臋 zlecenie, 170 godzin pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 w godz: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, krojenie kebaba, sporz膮dzanie sur贸wek
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Przygotowanie posi艂k贸w i da艅 gor膮cych oraz cateringu.
Flis Zbigniew - 1. Firma Handlowo - Us艂ugowa "HERMES" 2. Dom Weselny "U Flisa" - 2018-05-14 - Oleszyce (podkarpackie)
Przygotowanie obiadokolacji, lunchy, da艅 a'la carte zgodnie z recepturami i wytycznymi hotelu. Praca 5 dni w tygodniu w godz. 12-20, 14-22, r贸wnie偶 w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni bengalskiej,- wydawanie posi艂k贸w,- utrzymanie pomieszcze艅 w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska, pracodawca oczekuje od kandydata posiadania w艂asnego samochodu i prawa jazdy kat. B ze wzgl臋du na konieczno艣膰 dojazdu do pracy.
Robert Zi臋ba Go艣ciniec pod Lubomirem - 2017-01-27 - W臋gl贸wka (ma艂opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅, wydawanie da艅
"G艁臉BOKI TALERZ" Ewa Matuszek - 2018-07-03 - Cieszyn (艣l膮skie)
zarz膮dzanie restauracj膮, kierowanie zmian膮 i organizacj膮 pracy na stanowiskach pracy, przyjmowanie dostaw, sporz膮dzanie inwentaryzacji, szkolenie pracownik贸w, bezpo艣redni kontakt z go艣cmi restauracji, przygotowanie posi艂k贸w, napoji, deser贸w, obs艂uga go艣ci restauracji na stanowisku kasowym
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowania potraw kuchni w艂oskiej i 艣r贸dziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - 艁omianki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraz w/g menu restauracji.
FIRMA GASTRONOMICZNO-CATERINGOWA Restauracja - Kawiarnia "LAGUNA" - 2016-08-25 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, praca w zespole ukrai艅skoj臋zycznym
Firma "Florek" Florian Ruszewski 艁eba - 2017-11-15 - 艁eba (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej. Oko艂o 80 godzin miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 7:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- 偶ywienie zbiorowe.Praca od poniedzia艂ku do pi膮tkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2017-02-08 - Mielec (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz- pracodawca zapenia dojazd do miejsca pracy
PI臉膯 D臉B脫W J. SKURSKI, T. SKURSKI SP脫艁KA JAWNA - 2018-08-30 - Supra艣l (podlaskie)
samodzielnie sprz膮dzanie potraw, napoj贸w, wyrob贸w garma偶eryjnych, ciast , deser贸w, dba艂o艣c o wysok膮 jako艣膰 i estetyk臋 przygotowanych i wydawanych posi艂k贸w
Poczta polska Centrum Infrastruktury Oddzia艂 Regionalny O艣rodek MAURITIUS - 2016-06-29 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej, wybieranie naczy艅 do podawania da艅 i sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, zarz膮dzanie sk艂adnikami, ustalanie estetycznych sposob贸w podawnia da艅
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu, samodzielna praca na pe艂nej gamie owoc贸w morza, rybach i mi臋sach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zam贸wie艅 i stan贸w magazynowych, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy i pomieszcze艅 kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz-Pizzer
PIZZERIA R脫呕A WIATR脫W Pawe艂 Kosik - 2016-03-01 - 艢liwin (zachodniopomorskie)