KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Data publikacji: 2017-12-01
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: J.C Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: ośrodek sanatoryjno-wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2017
Oferta pracy ważna do: 29.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłkow, imprez okolicznościowyxh
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS Oddział ORW ADHARA - 2016-02-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
- przygotowanie dań kuchni zimnej- utrzymanie czystości na stanowisku pracy- dbanie o powierzony sprzęt- stosowanie się do przepisów BHP oraz HACCP
Vienna House AMBER BALTIC Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków garmażeryjnych, utrzymanie czystości na kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-01-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, nadzór i dbałość o przestrzeganie przepisów BHP, sanitarnych
Mieleńsky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
zgodnie z charakterystyka pracy
WARSZTAT SMAKU PAULA BARTCZAK USŁUGI CATERINGOWE - 2016-12-13 - Pleszew (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni arabskiej: kebab doner, tortilla kebab, crepes, chakachouka.Przygotowtwanie sosów : czosnkowy, koperkowy, bazyliowy, miętowy.Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Warszawa (mazowieckie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-08-05 - Tczew (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Koordynacja zamówień surowców od dostawców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów, dbanie o czystość kuchni i zaplecza.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Chojnice (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Recz (zachodniopomorskie)
Kucharz RESTAURACjA"GOŚCINIEC DĘBICKI"
Daniel Machala Firma Produkcyjno- Handlowo Usługowa EURO-MONT - 2017-09-28 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Kościelniki Górne (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie; obsługa klienta, przygotowywanie posiłków typu fast food -kebab; dbanie o czystość; umowa zlecenie; jedna zmiana od 13:30; miejsce pracy: Pilchowice
Bistro NA WIDELCU Monika Kotysz - 2018-08-13 - Pilchowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Inez Dróżdż Restauracja EAT ME - 2016-08-25 - Lubań (dolnośląskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za: realizację bieżących zadań kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrolę i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie gościom najwyższej jakości usług, Dodatkowo odpowiadać będzie za utrzymanie czystości stanowiska pracy swojego oraz całego zespołu.
MANUFAKTURA 69 S.C. MAŁGORZATA ŻÓŁTOWSKA, WOJCIECH ŻÓŁTOWSKI - 2017-02-28 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-02-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
doświadczenie w zawodzie , umiejętność gotowania i pieczenia
Miłość do gotowania Dominik Nabzdyk - 2018-01-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Kucharz
Belowska Maria - P.U.H. "MALTOMEX" - 2016-01-12 - Pionki (mazowieckie)
Zadaniem kucharza jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jakości podawanych potraw. Kucharz zajmuje się przyrządzaniem różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek zgodnie z zamówieniem.
Tango Cecylia Pociej - 2017-03-21 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu
HOTEL VITALIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Stąporków (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potrawPraca w godzinach 07:00-19:00 do drugi dzień.
"Uzdrowisko Krynica-Żegiestów" S.A. - 2018-09-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)