KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Koordynacja zamówień surowców od dostawców do produkcji potraw.
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Koordynacja zamówień surowców od dostawców do produkcji potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: hindi, w mowie - podstawowy, w piśmie - słaby
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dwuletnie doświadczenie zawodowe. Doświadczenie z zakresu znajomości receptur i przypraw typowych dla kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 04.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków , wydawanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy, dopilnowanie sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2018-01-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Piła (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Spółka Jawna - 2018-08-07 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków, nadzór nad zespołem, przestrzeganie zasad HACCP
FIRMA WIELOBRANŻOWA "GAZ SERWIS" JANUSZ IMIOŁCZYK - 2017-02-27 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potrwa kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw, napojów, deserów, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, i ich ocena, właściwe gospodarowanie nimi
UKRAIŃSKA KUCHNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej Góra Kalwaria - 2017-09-25 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Polanów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Chorzów (śląskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
EDWARD KRAWCZYK BAR "U EDZIA" - 2018-01-11 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie procesów produkcji potraw dla konsumentów.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 1198 MOSTY - 2017-03-15 - Glewice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna). Po 3 tyg. um. zlecenie możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 11-22 według grafiku w Kołobrzegu.
"BAZYLIA" Anna Netkowska - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Planowanie menu, zamawianie niezbędnych produktów, przygotowywanie posiłków, kontrola przestrzegania zasad higienicznych, dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
BADER Polska Spółka z o.o. - 2017-01-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-12-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Przystań Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (małopolskie)
przygotowanie posiłków,obsługa imprez,dbanie o porządek w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W RESTAURACJIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRAKTYKA W ZAWODZIEPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEMPRACA W GODZINACH: 13:00-21:00
HOTEL RESTAURACJA JACHTOWA BARBARA DŁUSKA - 2018-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
Biuro Dobrej Energi Aneta Baryła - 2017-08-29 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o przestrzeganie bezpieczeństwa i higieny pracy, kontakt z klientami narodowości koreańskiej, przygotowywanie rachunków w języku koreańskim
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Mława (mazowieckie)
rozładunki, załadunki, układanie towaru
Greek Trade Sp. z o.o. - 2018-04-13 - Porszewice (łódzkie)
Przygotowywanie wypieków, deserów i śniadań. Pomoc w przygotowaniu innych posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wiśniewo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-07-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)