KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy BADER Polska Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Planowanie menu, zamawianie niezbędnych produktów, przygotowywanie posiłków, kontrola przestrzegania zasad higienicznych, dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
Data publikacji: 2017-01-24
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: BADER Polska Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mostowa 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Planowanie menu, zamawianie niezbędnych produktów, przygotowywanie posiłków, kontrola przestrzegania zasad higienicznych, dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe - mile widziane gastronomiczne, 1 rok doświadczenia na stanowisku kucharza, książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych mile widziana, dobra organizacja pracy własnej, umiejętność pracy w zespole, umiejętność przygotowywania posiłków.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: BADER Polska Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Mostowa 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godzinach 7-15, tel: 75-734-6628CV proszę wysyłać na adres e-mail: praca (at) bader-leather.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Mostowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: ankieta/2010
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2017
Oferta pracy ważna do: 22.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KUCHARZ
GRUPA HANDLOWA MULTIBRAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-03 - Dębica (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Wetlina (podkarpackie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2017-03-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków Eeat-me wg. określonych receptur, udział w procesie tworzenia nowych dań
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2017-01-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej dla gości hotelowych i restauracyjnych. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Wielobranżowa Bernarda Budzyńska - 2015-11-30 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielny montaż konstrukcji stalowych na wysokości powyżej 3 m. Praca w delegacji na terenie Polski
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Częstochowa (śląskie)
montaż instalacjio wodno-kanalizacyjnej
Z.U.H."NICO" Olchowik Sławomir - 2018-04-23 - Malbork (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy. Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi dietetyka, sprawowanie nadzoru nad stanem magazynu.
CONSULTIS Konrad Ciastoch - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów, sosów, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, obsługa klienta.
MAREK KUŹNIK - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2016-07-29 - Michałowice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych. Istnieje możliwość zakwaterowania.
Pałacyk Łąkomin Krzysztof Śmiglak - 2016-01-13 - Łąkomin (lubuskie)
prace brukarskie
Przedsiębiorstwo Budowlano Handlowo Transportowe "PeZet-BUD" Piotr Zdun - 2017-11-14 - Puławy (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJWYMAGANIAWYKSZTAŁĆENIEZAWODOWE, STAZ PRACY W ZAWODZIE MIN. 1 ROK, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIADAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ
BARTOSZ MARCINIAK MAR-GOS - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wykształcenie zawodowe,zawód kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane doświadczenie
Spółdzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
Operator dźwigu KLAAS - kierowca
HALDEK sp. z o.o. - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2017-11-10 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O CZYSTOŚĆ W KUCHNI, INNE CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2017-04-06 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w zakupach żywnościowych, układanie menu, praca w Hotelu LEVEL
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-12-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
realizowanie spotkań umówionych przez dział call center (telefonia komórkowa, stacjonarna)
PROGRESS ACTIVE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-13 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Kucharz
Andrex-Dąbrowski Sp.J. - 2016-09-06 - Brzyście (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań i pizzy, obsługa klientów i kasy fiskalnej
SQUARE Krzysztof Korsak - 2017-05-09 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Charakterystyka pracy: obsługa klienta, przygotowywanie pizyy, sałatek, hamburgerów, zapiekanek, dbanie o stanowisko pracy, obsługa kasy fiskalnej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
PIZZA BRAVIA MARTA MUSIOLIK - 2016-09-06 - Bełk (śląskie)
- przygotowywanie posiłków, - obieranie warzyw, - obróbka mięsa, - dbanie o porządek, - zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-10-16 - Pelplin (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Zdolności kulinarne
BIAŁE PIASKI Sp. z o.o. - 2017-02-07 - Białogóra (pomorskie)