KUCHARZ-BARMAN P艂ock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-BARMAN
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie sur贸wek, sa艂atek, sporzadzanie napoj贸w gor膮cych, obs艂uga konsument贸w, inkasowanie od nich nale偶no艣ci.
Data publikacji: 2016-04-06
Lokalizacja: P艂ock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie sur贸wek, sa艂atek, sporzadzanie napoj贸w gor膮cych, obs艂uga konsument贸w, inkasowanie od nich nale偶no艣ci.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-BARMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: P艂ock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. P艂ock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.08.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Adres pracodawcy:
3 Maja 16, 09-400 P艂ock, powiat: m. P艂ock, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. P艂ock
Gmina pracodawcy: P艂ock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: P艂ock
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Us艂ugi hotelarskie i gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w P艂ocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2016-12-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie 艣wie偶ych sok贸w, szejk贸w owocowych, zmywanie naczy艅
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
jako kucharz w restauracji
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE TER KOL KOWALSKI PAWE艁 - 2017-02-20 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, przyrz膮dzanie, wydawanie posi艂k贸w.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2017-04-25 - Skoroch贸w (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie w zawodzie oraz ch臋膰 do pracy, punktualno艣膰, mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywno艣膰, zaanga偶owanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-11-24 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla grup oraz na uroczysto艣ci okoliczno艣ciowe.
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, O艢RODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2018-04-23 - Grabownica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
pomoc w sprz膮dzaniu da艅 i wyrob贸w gastronomicznych
Spo艂em Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w "Spo艂em" - 2018-02-06 - Bytom (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, racjonalne gospodarowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Spa艂a (艂贸dzkie)
kucharz
Transport Towarowy Miros艂aw Plebanek - 2017-10-30 - Rad艂贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni korea艅skiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas okre艣lony: 3 lata.Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 OBIADOWYCH
ZAJAZD MALINOWY SCHEWIOR DOROTA - 2017-01-17 - Wielot贸w (lubuskie)
kontrola jako艣ci surowca przed przyj臋ciem na magazyn zak艂adowy
FRUVITALAND Sp.z o.o. - 2016-04-27 - Piotrawin (lubelskie)
wg stanowiska
Pensjonat Szczebel Mszana Dolna - 2017-08-10 - Olkusz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, g艂贸wnie hamburger贸w, sos贸w itp. utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku.
Grupa Stefanek Ireneusz Stefanek - 2017-07-07 - Namys艂贸w (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie da艅
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-06-08 - Mo艅ki (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 7-15, 15-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-15, telefoniczny w godz. 8-20
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe DAGMOR - 2016-03-16 - Ustka (pomorskie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Kruty艅 - 2017-03-02 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw z ryb (mile widziane do艣wiadczenie)
Sma偶alnia nad Nett膮 Prawdzik Olga - 2017-05-24 - August贸w (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga szlifierek r臋cznych, szpachlowanie, zaczyszczanie grzejnika, malowanie, pakowanie wyrobu gotowego, kontrola wizualna wyrobu gotowego. 2.000 + dodatki z syst. bryg. Gotowo艣膰 do pracy w systemie zmianowym.
Armatoora S.A. - 2017-02-09 - Nisko (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, pieczenie, przyrz膮dzanie posi艂k贸w. Praca Krzywaczka. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
TRENTO FOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-22 - Krzywaczka (ma艂opolskie)
przygotowanie i wydawanie potraw oraz catering
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Siewierz (艣l膮skie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich : krojenie sur贸wek, mieszanie sos贸w wed艂ug receptury, obs艂uga no偶a elektrycznego do krojenia mi臋sa kebab, obs艂uga klienta i kasy fiskalne, sprz膮tanie stanowiska pracy. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi kasy fiskalnej oraz 3 miesi臋czne do艣wiadczenie zawodowe jako kucharz kuchni tureckiej.
KEBAB TURECKI Angelika Surudo - 2017-10-25 - Sul臋cin (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)