KUCHARZ K/M (KUCHNIA: UKRAIŃSKA, WŁOSKA, AMERYKAŃSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA: UKRAIŃSKA, WŁOSKA, AMERYKAŃSKA)
Wynagrodzenie: od 910 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2015-12-23
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 910 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1/4 etatu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ K/M (KUCHNIA: UKRAIŃSKA, WŁOSKA, AMERYKAŃSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 910 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: polski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie; doświadczenie zawodowe: min. 3 lata na ww. stanowisku; bardzo dobra znajomość kuchni: ukraińskiej, włoskiej, amerykańskiej; dobra znajomość w mowie języka polskiego. Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z kuchni ukraińskiej, włoskiej, amerykańskiej. Prowadzenie kuchni. Znajomość przepisów sanitarnych, BHP. Wymiar czasu pracy: 1/4 etatu.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.12.2015
Data dodania oferty pracy: 22.12.2015
Oferta pracy ważna do: 05.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 22.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
analizę rynku oraz monitoring działań konkurencji, prowadzenie rozmów handlowych z klientamiOczekiwania pracodawcy wobec kandydatów do pracy. Praca na 1/2 etatu
MODEMIXBUD Sp. z o.o. - 2018-05-18 - Michałowice (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem, pracodawca oferuje atrakcyjny system motywacyjny, zatrudnienie w firmie na umowę o pracę, zakwaterowanie w służbowym mieszkaniu; kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach (8-12), telefoniczny oraz e-mailowy
ARMO Sp. z o.o. - 2016-01-13 - Zajączkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, komunikacja z personelem w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
Nauka języka angielskiego głównie dzieci lub młodzież, praca 3 godzin dziennie, 4 dni w tygodniu,
OXFORD-CENTRE SZKOŁA JĘZYKÓW OBCYCH ANNA SOBSTEL-URBAN - 2016-04-28 - Piekary Śląskie (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i posiłków z półproduktów, zamawianie towaru, dbanie o czystość kuchni i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)
wg. potrzeb
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-03-17 - Hrubieszów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - 2 dni pracy/2 dni wolngo. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00
ROKOSZ RESTAURACJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-08-31 - Zawiercie (śląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Zbąszyń (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, wyrób pizzy
"MA-GI" Ilona Ćwiertniewicz - 2015-12-08 - Lubin (dolnośląskie)
- zaopatrzenie w środki czystości,- dostarczanie środków czystości do miejsca pracy,- płacenie rachunków,- wybór źródeł zaopatrzenia,- zamawianie potrzebnej ilości artykułów,- dokonywanie zakupów,- analizowanie cen i warunków dostaw.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Poźrzadło (lubuskie)
gotowanie posiłków, przestrzeganie ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość, przestrzeganie zasad bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Lipków (mazowieckie)
-
Expres Serwis Sławomir Tomala - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pozyskiwanie nowych klientów
TS PATROL OCHRONA OSÓB I MIENIA SAWICKI TOMASZ WARSZAWA - 2016-06-09 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizzy.
DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA RENATA KLUZ W ALBIGOWEJ - 2016-09-20 - Albigowa (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Mława (mazowieckie)
Sprzątanie terenu zewnętrznego w szczególności: odśnieżanie, grabienie, dbanie o tereny zielone.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty dań; wybór naczyń do podawania dań; wybór sprzętów do przygotowania dań; nadzór nad jakością zamówionej żywności; nadzór nad racjonalnym zarządzaniem składnikami; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni; ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze; dbanie o porządek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni; znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Doradca klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Częstochowa (śląskie)
smażenie ryby, przyrządzanie potraw
Bar Cztery Pory Roku Joanna Andrys - 2016-05-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Okuninka (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-06-01 - Gostynin (mazowieckie)
Sprzedaż produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)