KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wg. potrzeb
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg. potrzeb
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: KOLEJOWA
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: hotelarsko-gastronomiczny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2016
Oferta pracy ważna do: 16.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wetlina (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SKŁADANOWSKI - 2018-03-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
10-18, udział w procesie produkcji, przygotowywanie posiłkó, obsługa maszyn niezbędnych do wykonywania ww. czynności
Bar PIEROŻEK - 2016-07-15 - Opole (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie dań typu fast food: hamburgery, sałatki itp.
FIRMA HANDLOWA JERZY IGNATOWICZ - 2017-04-27 - Lubin (dolnośląskie)
- praca na samodzielnym stanowisku,- przygotowywanie dań mącznych, mięsnych, bezmięsnych, deserów, pizzy
TOM-AS GROTA ANDRZEJ SIKORSKI - 2018-02-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni chorwackiej, dbanie o smaki i estetykę potraw, zamawianie produktów, również w języku obcym, organizowanie przyjęć dla gości z zagranicy, praca w godz. 8-16 od poniedziałku do soboty - 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Raszyn (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków gastronomicznych.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-05-13 - Siedlce (mazowieckie)
praca na stołówce, opracowywanie jadłospisu dekadowego, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie śniadań - sprzedaż w bufecie i inne
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "GRYF" Międzywodzie - 2018-03-07 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań polskiej kuchni, zupy, drugie dania
Pychotka Maciej Kleinwachter - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posłków
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Wilimowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Brok (mazowieckie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-06-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
- Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-23:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe. Doświadczenie nie jest wymagane. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt telefoniczny (32-746-70-00) (8:00-16:00) lub e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-05-04 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie potraw według ustalonej receptury kuchni wietnamskiej i chińskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na 1/2 etatu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków : śniadanie, obiad, kolacja i imprezy okolicznościowe
PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA - 2016-11-15 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-09-23 - Sieradz (łódzkie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie przyjęć okolicznościowych
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw
Usługi gastronomiczne Mustafa Mohammad - 2016-01-13 - Otwock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Transport krajowy ciągnikiem siodłowym z naczepą głównie na terenie Wielkopolski.
CERMA s.c. w Ostrzeszowie - 2016-06-30 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, dań wg. karty, utrzymanie ładu i porządku w kuchni.
HEBAN HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, ciast, napoi, deserów z zakresu kuchni staropolskiej, ukraińskiej, śródziemnomorskiej z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych w tym obsługa pieca indukcyjnego parowego, obliczanie wartości energetycznej potraw, układanie jadłospisudziennego oraz na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Zielona Góra (lubuskie)
-dbanie o właściwą kaloryczność posiłków, stosowanie zasad i norm żywienia przewidzianych dla dzieci w wieku przedszkolnym,- kierowanie zespołem i przygotowywanie posiłków dla dzieci, zgodnie z ustaonymi z intendentem jadłospisami,- przestrzeganie zasad HACCP przy przygotowywaniu posiłków, - przestrezganie w pracy instrukcji dobrej praktyki higienicznej,- wykonywanie innych czynności z;leconych przez Dyrktora przedszkola wynikających z organizacji pracy w placówce.
Przedszkole Miejskie nr 1 w Żninie - 2016-10-06 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Piekary Śląskie (śląskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2017-05-29 - Knurów (śląskie)