KUCHARZ Władysławowo oferta pracy PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków : śniadanie, obiad, kolacja i imprezy okolicznościowe
Data publikacji: 2016-11-15
Lokalizacja: Władysławowo (pomorskie)
Pracodawca: PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 1, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków : śniadanie, obiad, kolacja i imprezy okolicznościowe
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 12 zł na godzine
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Władysławowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 1, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Władysławowo
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.11.2016
Oferta pracy ważna do: 15.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie pizzy według receptury
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Piła (wielkopolskie)
x
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-11-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagania:Zdolność szybkiego uczenia się, sumienność, dyspozycyjność, chęć do pracyDoświadczenie w pracy na produkcji bardzo mile widziane, Doświadczenie na stanowisku ślusarz lub stolarz bardzo mile widziane.Dyspozycyjność do pracy w systemie 3-zmianowymOferujemy:Umowę o pracę, Atrakcyjne wynagrodzenie rosnące proporcjonalnie wraz ze stażem w spółcePremie dodatkowe, Pakiet socjalny (m.in. prywatna opieka medyczna, karta multisport).Stabilne zatrudnienie - po roku pracy istnieje możliwość zatrudnienia na czas nieokreślonyDojazdy autobusem firmowym z kierunków: Racibórz, Rybnik, Wodzisław Śląski, Głubczyce
EKO-OKNA S.A. - 2017-06-09 - Kornice (śląskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Luszowice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca stała
DYM NA WODZIE - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchni
FALA PARK SP. Z O.O. - 2017-01-03 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-09-01 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Prowadzenie garmażu z przeznaczeniem na sprzedaż bezpośrednią, przyjmowanie zamówień-bezpośredni kontakt z Klientem, realizowanie zamówień wcześniej ustalonych ze sprzedawcą, wykonywanie list produktowych, środków do wyrobu produktów garmażeryjnych dla zaopatrzeniowca.
"MeyBa" sp.z.o.o. - 2016-04-15 - Luzino (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2017-12-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Wieliczka (małopolskie)
Wykształcenie min. podstawowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; sprzątanie klatek schodowych i terenów zewnętrznych zgodnie z zleceniami na terenie Gliwic; umowa zlecenie; 1/2 lub cały etat; wynagrodzenie od 850,00 do 1850,00 brutto;
Zakład Usługowo-Handlowo-Transportowy GRAM s.c. - 2016-08-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Płock (mazowieckie)
Obsługa klientów, kontakty z chińskim zarządem spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie menu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2018-02-16 - Trzebosz (wielkopolskie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków tj. śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Utrzymywanie w czystości naczyń i urządzeń kuchennych, pomieszczeń kuchennych oraz zaplecza kuchennego.
Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach - 2016-09-21 - Miłowice (lubuskie)
Przygotowanie towaru do wydanie na sklepy, dostarczenie go do punktów sprzedaży. Praca również w soboty. Praca w godz. 4:00-12:00. Kontakt osobisty lub e-mailowy: biuro (at) hurtowniaowoc.pl
Hurtownia Warzyw, Owoców i Cytrusów "OWOC" Sp. z o.o. - 2016-11-07 - Andrychów (małopolskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji EFEZ w Galerii Cuprum Arena
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Leszno (wielkopolskie)
Montaż i diagnostyka kół samochodowych, wulkanizacja opon.
FHU "ANETA" Aneta Wyszkoń - 2016-03-25 - Sosnowiec (śląskie)
-Realizacja polityki informacyjnej, udzielanie odpowiedzi na pytania dziennikarzy, reagowanie na krytykę prasową,-współdziałanie z przedstawicielami środkami masowego przekazu organów samorządowych-organizowanie obsługi prasowej, radiowej i telewizyjnej imprez, uroczystości i ćwiczeń wojskowych.Praca w 2 Lubelskiej Brygadzie Obrony Terytorialnej
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-12-29 - Lublin (lubelskie)
Kierowanie brygadą remontowo-budowlaną, nadzór nad stanem technicznym obiektów i pomieszczeń, prowadzenie dokumentacji inwestycji budowlanych, sporządzanie końcowych rozliczeń zakończonych inwestycji.
Przedsiębiorstwo Komunikacji Samochodowej S.A. Żary - 2017-03-10 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURATORS Podlaszewscy Sp. j. - 2017-12-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zapoznanie się z menu lokalu, nauka obsługi maszyn i urządzeń kuchennych, zapoznanie się ze sposobem przygotowywania potraworaz dań serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i dań, sporządzanie list zakupów produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
e-mail: justyna.szulc (at) metsagroup.com
Metsa Tissue Krapkowice Sp. z o.o. - 2016-06-14 - Krapkowice (opolskie)