KUCHARZ Miłowice oferta pracy Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków tj. śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Utrzymywanie w czystości naczyń i urządzeń kuchennych, pomieszczeń kuchennych oraz zaplecza kuchennego.
Data publikacji: 2016-09-21
Lokalizacja: Miłowice (lubuskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:68-200 Miłowice 26, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie posiłków tj. śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Utrzymywanie w czystości naczyń i urządzeń kuchennych, pomieszczeń kuchennych oraz zaplecza kuchennego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach 06:00-14:00 oraz 12:00-20:00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie zawodowe lub inne, kierunek/ specjalność: kucharz, doświadczenie zawodowe około roku, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych, praca w zespole
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
68-200 Miłowice 26, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - ZŁOŻENIE CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Miłowice
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2016
Oferta pracy ważna do: 20.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, oraz obsługa klienta
MM Kmieć Marcin Kmieć - 2016-05-18 - Konin (wielkopolskie)
Obsługa gości podczas posiłków w restauracji, obsługa bufetów, utrzymanie sali restauracyjnej w ładzie i porządku
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-08-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Obsługa klijentów, wykładanie towarów, przygotowanie dekoracji okiennych.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Jarosław (podkarpackie)
kucharz małej gastronomii /przygotowywanie kebabów.przyjmowanie zamówień/
Pizzeria-Restauracja "GRACJA"s.c. Józef Bierówka,Wiesław Bierówka - 2017-05-18 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Brzeziny (łódzkie)
załadunek i rozładunek wyrobów, pomoc na magazynie
kontakt przez OHP - 2018-07-19 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Poraj (śląskie)
przygotowanie półproduktów, przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych i imprez zorganizowanych, obsługa cot
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
projektowanie etykiet na produkty kosmetyczne, projektowanie ulotek, banerów, bilbordów, gazetek
SILCARE sp. z o.o. spółka komandytowa - 2016-07-11 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Obowiązki: wykonywanie dań z karty menu, przestrzeganie zasad Bhp, współpraca z pracownikami, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.Pracodawca oferuje: stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, poznanie najnowszych standardów pracy w gastronomii, interesującą pracę w gronie profesjonalistów, udział w szkoleniach i konkursach gastronomicznych, możliwość rozwoju i awansu w ramach całej spółki.
Eureka Sp z o.o. Hotel Vitalia - 2016-01-29 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Oleszyce (podkarpackie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-08-01 - Poznań (wielkopolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 22.02.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
Gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Jasło (podkarpackie)
Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami,przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe,przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej,udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych,przestrzeganie przepisów systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzień pracy, 1 dzień wolnego), pomiędzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Przełęcz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Biały Krzyż - 2016-11-10 - Szczyrk (śląskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: MILE WIDZIANE ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (śląskie)
wg stanowiska
AGAT Hurtownia Lodów i Mrożonek Stanisław Stachowiak - 2016-05-24 - Jarocin (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarządzanie zespołem kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz właściwe przechowywyanie produktów spożywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-06-08 - Lubin (dolnośląskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-12-22 - Chodów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Zawada (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji pensjonatu oraz na imprezy okolicznościowe. Praca w godzianch 13:00 - 21:00.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "DOWBUD" Józef Downarowicz - 2015-12-03 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie, smażenie i wydawanie dań rybnych
VITAMINKA Marzena Nasiadka - 2018-06-13 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o ich jakość i sposób podawania klientom
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2016-04-20 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
Usługi Gastronomiczne KUCHMAR Maria Poborca - 2018-03-28 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
pobieranie surowców, towarów, narzędzi, przygotowywanie potraw na zamówienia ,bankiety i inne. zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem i zniszczeniem, przestrzeganie norm wagi określonej potrawy, temperatury, dekoracji.
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2018-02-02 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i marynowanie mięsa do potraw kuchni tureckiej, nadzór nad jakością potraw. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą osobisty. Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Wrocław (dolnośląskie)
rejestracja pacjentów
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)