KUCHARZ-SPRZEDAWCA Konin oferta pracy MM Kmie膰 Marcin Kmie膰
Stanowisko: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅, oraz obs艂uga klienta
Data publikacji: 2016-05-18
Lokalizacja: Konin (wielkopolskie)
Pracodawca: MM Kmie膰 Marcin Kmie膰
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KAROLA SZYMANOWSKIEGO 1, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅, oraz obs艂uga klienta
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Konin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Konin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Konin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pracownik przygotowuj膮cy posi艂ki typu fast food
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.05.2016
Data zako艅czenia pracy: 17.06.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: OBS艁UGA KAS FISKALNYCH
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie, osoby bez do艣wiadczenia b臋d膮 przeszkolone przez pracodawce
Nazwa pracodawcy: MM Kmie膰 Marcin Kmie膰
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
KAROLA SZYMANOWSKIEGO 1, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: przed spotkaniem um贸wi膰 sie telefonicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Konin
Gmina pracodawcy: Konin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Konin
Ulica pracodawcy: KAROLA SZYMANOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pracownik przygotowuj膮cy posi艂ki typu fast food
Data dodania oferty pracy: 18.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 17.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej- obs艂uga maszyn i narz臋dzi przy przygotowywaniu potraw- praca dwuzmianowa od 6-14 i od14-22
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Brak danych
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyza艂o - 2017-10-23 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Rudy (lubelskie)
prowadzenie zaj臋膰 dydaktyczno-wychowawczych z uczniami niepelnosprawnymi intelektualnie
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy w Lidzbarku Warmi艅skim - 2018-01-10 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napoj贸w i deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
ocena u偶yteczno艣ci, przeprowadzanie analizy w celu oceny funkcjonalno艣ci zaproponowanych modeli oraz identyfikacji ogranicze艅, wsp贸艂praca z innymi cz艂onkami zespo艂u IMR na 艣wiecie w j. angielskim i hindi, raportowanie do dzia艂u globalnego IMR, przygotowywanie update'贸w, wspieranie oraz szkolenie nowych pracownik贸w zespo艂u, budowanie relacji z innymi zespo艂ami, szczeg贸lnie cz艂onkami zespo艂u odpowiedzialnego za tworzenie modeli
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w restauracji Vanessa
Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-11-30 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie ciasta i produkt贸w do pizzy.Umiej臋tno艣膰 pracy na piecu opalanym drewnem.
FRANCESCO WOJCIECH RO呕EK - 2017-05-30 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅
O艣rodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia z pracodawc膮
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Brzesko (ma艂opolskie)
praca w "Restauracji Pod Or艂em"
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-04-28 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-05-15 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwi艣lanka (lubelskie)
Przygotowanie pizzy, sa艂atek. Praca w godz: 12-20
MAESTRO PIZZA&PANNINI ADRIANA MAGDZIARZ - 2018-04-09 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 3000 z艂 brutto do uzgodnienia; wymagany wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w celu ustalenia terminu spotkania
PHU U Zdzicha Jolanta Orluk - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
-przygotowywanie potraw kuchni arabskiej-tworzenie nowego menu
FARAON AYMAN HASSANIN - 2015-12-15 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie, wydawanie fastood, kebab, sprz膮tanie
G艁ODNY TUREK Judyta Sasu艂a - 2017-09-28 - Paw艂owice (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - 艁apy (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
SKIEROWANY NA STA呕 B臉DZIE NABYWA艁 POD OKIEM DO艢WIADCZONEGO PIZZERMANA NIEZB臉DNEGO DO艢WIADCZENIA POTRZEBNEGO DO DALSZEJ SAMODZIELNEJ PRACY NA TYM STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
- zapoznanie si臋 z aktami prawnymi b臋d膮cymi podstaw膮 funkcjonowania krajowegorejestru urz臋dowego podmiot贸w gospodarki narodowej REGON; - poznanie zasadobs艂ugi wniosk贸w o wpis, zmian臋 i likwidacj臋 podmiot贸w gospodarki narodowejw Centralnym Rejestrze REGON z uwzgl臋dnieniem formy prawnej podmiot贸w; -zapoznanie si臋 przepisami b臋d膮cymi podstaw膮 funkcjonowania krajowego rejestruurz臋dowego podzia艂u terytorialnego kraju TERYT.
Urz膮d Statystyczny w Zielonej G贸rze - 2017-02-14 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Samodzieklny kucharz kuchni ukrai艅skiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, przyrz膮dzanie, wydawanie posi艂k贸w.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2017-04-25 - Skoroch贸w (opolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni w Domu Seniora
Szczurek Wojciech WOJS (DOM SENIORA) - 2017-07-25 - Wola Czo艂nowska (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, SPRZ膭TANIE, OBS艁UGA KLIENTA, SAMODZIELNA PRACA;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, SPRZ膭TANIA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOBRA ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ1/2 ETATU, STAWKA ZA GODZIN臉 13,70 ZL
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty da艅 - nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
FIRMA WIELOBRAN呕OWA PROMUS - 2017-02-01 - Ulan贸w (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Lip贸wki (mazowieckie)
obs艂uga kot艂a warzelenego, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - 艁ob偶enica (wielkopolskie)