KUCHARZ - PIZZAIOLO Gdynia oferta pracy FRANCESCO WOJCIECH RO呕EK
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZAIOLO
Wynagrodzenie: od 1聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie ciasta i produkt贸w do pizzy.Umiej臋tno艣膰 pracy na piecu opalanym drewnem.
Data publikacji: 2017-05-30
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: FRANCESCO WOJCIECH RO呕EK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Antoniego Abrahama 20/12, 81-352 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie ciasta i produkt贸w do pizzy.Umiej臋tno艣膰 pracy na piecu opalanym drewnem.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1500 z艂 brutto.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZAIOLO
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: w艂oski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
3 lata do艣wiadczenia w kuchni w艂oskiej. Przygotowywanie Pizzy Neapolita艅skiej, praca na piecu opalanym drewnem.
Nazwa pracodawcy: FRANCESCO WOJCIECH RO呕EK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Antoniego Abrahama 20/12, 81-352 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Antoniego Abrahama
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Gniezno (wielkopolskie)
praca w kuchni
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-02-03 - August贸w (podlaskie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-05-30 - Tczew (pomorskie)
1. Zapoznanie si臋 z: - obowi膮zkami i uprawnieniami przys艂uguj膮cymi z tytu艂u odbywania sta偶u,- przepisami dotycz膮cymi tajemnicy skarbowej i ochrony danych osobowych,- organizacj膮 pracy w urz臋dzie.2. Wsparcie pracownik贸w w bie偶膮cej pracy kom贸rki organizacyjnej i uczenie si臋 wykonywania powierzonych prac biurowych.Zakres wykonywanych zada艅:1) wprowadzanie danych z dokument贸w wp艂ywaj膮cych do urz臋du i wytwarzanych w urz臋dzie do informatycznych system贸w ewidencyjnych;2) przygotowanie projekt贸w standardowych pism i dokument贸w urz臋dowych;3) kompletowanie, oznaczanie i ewidencjonowanie obs艂ugiwanych dokument贸w oraz zak艂adanie i prowadzenie akt urz臋dowych;4) przygotowanie dokument贸w do zarchiwizowania, oznaczenie akt i sporz膮dzanie spis贸w zdawczo-odbiorczych;5) prowadzenie obs艂ugi kancelaryjnej zwi膮zanej z obiegiem dokument贸w wp艂ywaj膮cych do kom贸rek organizacyjnych, wys艂anych na zewn膮trz przez kom贸rki organizacyjne oraz przekazywanych pomi臋dzy kom贸rkami organizacyjnymi urz臋du;6) bezpo艣rednia obs艂uga interesant贸w w podstawowym zakresie np. wydawanie formularzy podatkowych, przyjmowanie deklaracji i wniosk贸w sk艂adanych przez podatnik贸w, udzielanie informacji o sposobie za艂atwianie spraw w urz臋dzie;7) obs艂uga urz膮dze艅 biurowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
praca w kuchnii
ITAL-POL Sp.z o.o. w 艁ugach - 2016-08-19 - 艁ugi (pomorskie)
prowadzenie ksi臋gowo艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWE "FABET" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-22 - 呕ory (艣l膮skie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
US艁UGI GASTRONOMICZNE BAR "MA艁Y" MARCIN KLUCZEWSKI - 2016-02-17 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie potrwa w restauracji w/g menu, przygotowywanie sk艂adnik贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
艁owcy Pracy Jakub B臋dkowski - 2016-10-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Sta偶 dla os贸b do 30 roku 偶ycia realizowany w ramach projektu wsp贸艂finansowanego z EFS "Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Zapoznanie si臋 z asortymentem, pomoc w przygptowywaniu produkt贸w do sprzeda偶y, pomoc w przyjmowaniu dostaw. Praca na 2 zmiany, I zm. w godz od 8-16, II zm. w godz od 15:23 oraz w soboty.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Kolbuszowa (podkarpackie)
JW
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta, ekspozycja towaru, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w zak艂adzie pracy oraz na swoim stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Jaworzno (艣l膮skie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp贸艂ka Jawna - 2018-02-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie fast-food贸w typu: kebab, falafel, frytki, z gotowych produkt贸w i p贸艂produkt贸w. Obs艂uga klient贸w, kasy i terminala p艂atniczego oraz drobne prz膮dkowe.
Multi Handicraft Anna Singh - 2018-03-09 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
-przygotowanie stanowiska pracy-przygotowanie posi艂k贸w-wydawanie posi艂k贸w-sprz膮tanie stanowiska pracy
ABL Sp. z.o.o Restauracja "Park" w Mor膮gu - 2018-07-20 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Nadz贸r nad procesem technologicznym,opracowywanie receptur, instrukcji technologicznych, przeprowadzanie bada艅, pr贸b, analiz chemicznych.
Zak艂ady Chemiczne Anser Sp.zo.o. - 2018-02-28 - Szyman贸w (mazowieckie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pe艂nej konsumpcji przy u偶yciu do tego specjalnie przeznaczonych urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawc膮; umowa na 3 miesi膮ce, z mozliwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 10.00- 18.00
Fala OLCZYK MAREK - 2018-01-11 - Ustka (pomorskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - 艁abiszyn (kujawsko-pomorskie)
PODSTAWOWA ZWYK艁A PROSTA KUCHNIA POLSKA NP. PLACKI ZIEMNIACZANE, NALESNIKI, KOTLETY, ZUPY: OG脫RKOWA, PIECZARKOWA, 呕UREK, JARZYNOWA,POMIDOROWA. PODSTAWOWE CZYNNO艢CI TAKIE JAK MYCIE NACZY膯, OBIERANIE WARZYW
RZESZOWSKA RAFA艁 WITEK - 2017-02-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 z kart menu, deser贸w, napoj贸w, sa艂atek.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej :mussaka, kebab, iskender
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Wed艂ug programu sta偶u. Godziny odbywania sta偶u od poniedzia艂ku do pi膮tku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym sta偶u od poniedzia艂ku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zak艂adu pracy w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"FRANGOS" Kamil Pianko - 2018-01-04 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w oraz wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)