KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA Nowy Sącz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
Data publikacji: 2017-09-14
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - OFERTA W RAMACH REFUNDACJI WYNAGRODZENIA, NAGRÓD I SKŁADEK ZUS DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Godziny pracy: 10-18
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy: działalność hotelarsko-gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.09.2017
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 10.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie według zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produktów, przygotowywanie i zamawianie przypraw, pzygotowywanie napojów, układanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jadłospisu. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków typu fast food.
PIZZA 4 YOU s.c. EWA I PRZEMYSŁAW JABŁOŃSCY - 2018-08-21 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-11-07 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej, obsluga klientów restauracji w języku koreańskim.Umowa na czas określony. Praca na dwie zmiany: . Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłkówumowa zlecenie od 13,70 brutto/h
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2018-05-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień,kontrola nad świeżością produktów; zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2018-03-21 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2017-02-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Praca nad stworzeniem globalnej strategii przygotowawczej, nakierowanej na wzmocnienie przedsprzedażowych i posprzedażowych środowisk technicznych (Cisco Systems Engineering, Channels i Partners) w celu dostarczenie produktu charakteryzującego się wyjątkową wartościąw ciągu całego cyklu umowy; Opracowanie, rozwijanie idostarczanie treści 4D (Discover, Design, Demo i Defend) dla przedsprzedaży oraz treści 4D (Discover, Design, Demo i Defend) dla umożliwienia działań posprzedażnych; Pomoc w organizowaniu laboratoriów na żądanie i udzielanie wskazówek warsztatom, ułatwiających przedsprzedażowym zespołom technicznym zaprezentowanie wielofunkcyjnych możliwości rozwiązań we wszystkich architekturach EN, jednocześnie ułatwiających prowadzenie rozmów dotyczących projektowania; Włączenie przyszłościowych rozwiązań naszej firmy w zakresie zarządzania i automatyzacji oraz podkreślenie sposobu, w jaki sposób interfejsy programowalne umożliwiają klientom tworzenie innowacyjnychrozwiązań biznesowych (APIC-EM, DNA-C, NDP, ISE,StealthWatch, Campus Fabric i związane z nimi elementy CMX, Prime, NSO itp. ); Prezentacja przepływu pracy i przyspieszenia aplikacji w ramach demonstrowania możliwości; Współpraca z Jednostkami Biznesowymi Sieci Korporacyjnej Enterprise, dCloud, DevNet, GOLD, CPOC, APO, GPO, Działami Usług i zespołami inżynieryjnymi bezpośredniej sprzedaży / Architektury online;
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
PLATAN EWA OSTRZYNIEWSKA-PATYNA - 2017-06-08 - Gdynia (pomorskie)
Kreatywność w przygotowywaniu potraw, organizacja pracy własnej umiejetność pracy w zespole oraz kultura osobista.
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-08-22 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
wykonywanie prac budowlanych, przygotowywanie zaprawy, wylewki, malowanie, szpachlowanie,, prace murarskie i wznoszenie budynków
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Łódź (łódzkie)
- kontrola towaru- utrzymywanie czystości- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Żywiec (śląskie)
Poszukujemy kucharza dla którego gotowanie jest pasją. Wymagania:doświadczenie, wiedza kulinarna w zakresie kuchni polskiej, dobrysmak, zapał do pracy i dalszego rozwijania swoich umiejętności orazaktualna książeczka sanepidowska. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-07-04 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, zarządzanie personelem w kuchni
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-17 - Oświęcim (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Radom (mazowieckie)
Wspieranie działu modernizacji w bieżących obowiązkach, przygotowywanie dokumentacji do UDT, kontakt z Urzędami Dozoru Technicznego, archiwizacja. Opracowywanie i nadzór nad dokumentacją konstrukcyjno-technologiczną, opracowanie w programie AUTOCAD, dokumentacji konstrukcyjno-technologicznej na sprzedawane towary.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Daniel Mróz - 2016-08-17 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Osoba zatrudniona na przygotowywanie posiłku w restauracji hotelowej. Praca na dwie zmiany, umowa na okres próbny.Kontakt z pracodawcą e-mail: rekrutacja (at) purohotel.pl
PURO HOTEL WROCŁAW SP. Z O.O. - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA GALERIA EUROPEJSKICH PRZYSMAKÓW MATEUSZ KUBAŚ - 2016-03-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRÓJZMIANOWYM SYSTEMIE 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00-18:00, ORAZ W CO TRZECIĄ SOBOTĘ. PRACA W MIŁYM I ZGRANYM ZESPOLE.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Branża gastronomiczna - przygotowywanie obiadów.
FIRMA GASTRONOMICZNA "DR" - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
Kucharz w pizzerii. Istnieje możliwość przyuczenia do pracy.
Pizzeria "MAXIMUS", Ogórek Łukasz - 2016-01-11 - Nowy Sącz (małopolskie)
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
NICOLE Firma Handlowo-Usługowa Danuta Stachera - 2018-08-06 - Kuczów (świętokrzyskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w restauracji, przygotowywanie i produkcja wyrobów garmażeryjnych i cukierniczych, organizacja pracy na kuchni, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Uciechów (wielkopolskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-10-12 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
kuchnia turecka, bengalska
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Otrębusy (mazowieckie)