KUCHARZ Łódź oferta pracy FIRMA GASTRONOMICZNA "DR"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Branża gastronomiczna - przygotowywanie obiadów.
Data publikacji: 2018-09-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: FIRMA GASTRONOMICZNA "DR"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lumumby, 91-404 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża gastronomiczna - przygotowywanie obiadów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w gastronomii.
Nazwa pracodawcy: FIRMA GASTRONOMICZNA "DR"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Polskiej Organizacji Wojskowej 3/5, 90-255 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Polskiej Organizacji Wojskowej
Numer budynku pracodawcy: 3/5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2018
Oferta pracy ważna do: 09.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca jako kucharz w przedszkolu, przygotowywanie śniadań, obiadów, podwieczorków. Praca na 3/4 etatu w godz.: od 6:00-6:30 do 12:00-12:30. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 6777, 72 85 06 364.
Przedszkole Nr 21 - 2017-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz - dostawca
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchosławice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań obiadowych, surówek, robienie sosów, napoi i innych produktów znajdujących się w karcie, dbanie o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2017-09-01 - Worów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-06-10 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
Sprzątanie obiektu
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Straszewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-03-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
Thermaleo Plus Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Szczawnica (małopolskie)
Produkcja pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Krasnystaw (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NATALIA WINIECKA-KEJNA PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE STARY DWÓR - 2016-09-12 - Krojanty (pomorskie)
nauka w ramach przygotowania zawodowego dorosłych
kontakt przez PUP - 2017-05-27 - Królików (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Strzała (mazowieckie)
- sprzedaż usług turystycznych,- sprzedaż biletów promowych, lotniczych, autokarowych
BIURO TURYSTYCZNE "ELŻBIETA" SZYMBORSKA ELŻBIETA - 2017-09-21 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Utrzymanie czystości maszyn, urządzeń i sprzętu w kuchni. Utrzymanie w czystości powierzchni użytkowych.Praca na dwie zmiany: 6.00-14.00 oraz 11.00-19.00, również w soboty, niedzielę i święta.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2016-09-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
kucharz/ pomoc kuchenna
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-12-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2016-04-25 - Kal (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
"RAI INDIA" Rajenthiran Thirukumaran - 2016-02-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wykształcenie średnie ogólnokształcące, staż pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Kobyłka (mazowieckie)
Praca na obszrze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Doświadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2016-08-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jarosław (podkarpackie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2018-02-19 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie i dbałośc o stanowisko pracy, pomoc w przygotowywaniu potraw, pomoc przy porcjowaniu i wydawaniu posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Zamość (lubelskie)
- sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bierna (śląskie)
praca w kuchni restauracji a la carte pod zwierzchni ctwem szefa kuchni.Wynagrodzenie brutto 2700 zł.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2017-03-13 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Uniejów (łódzkie)