KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca na obszrze kuchni
Data publikacji: 2017-03-29
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na obszrze kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętnosć pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3 Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, orzeczenie o st. niepełnosprawnosci.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: Restauracja McDonald's
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-03 - Lubin (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-05-08 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2018-07-03 - Otwock (mazowieckie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-02-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-28 - Gliwice (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, deserów, koktajli
ACER Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)
Przygotowywanie gotowych dań, sprzedaż. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "NOWE HORYZONTY" - 2016-07-27 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie surówek, dań mięsnych, wydawanie potraw
Bar "Diner" Krystyna Pietraszko - 2016-09-06 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kuchni kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny. Kuchnia tradycyjna lub wyżej wymienione. System czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, praca wyłącznie na umowę zlecenie.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczeniesumienność, solidność
Usługi Hotelarsko-Grastronomiczne Ewa Gruszczyńska - 2017-02-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilków,kontrola stanów skladnikow,dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy,sprawdzanie jakości produktów spożywczych
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c. - 2016-05-06 - Słupca (wielkopolskie)
wykształcenie średnie, doświadczenie mile widziane, prawo jazdy kat B, C, mile widziany język obcy w stopniu komunikatywnym, dyspozycyjność, niekaralność, łatwość w nawiązywaniu kontaktów, uczciwość, umiejętność pracy w zespole, odporność na stres.Zakres obowiązków: obsługa klienta, transport odpadów, ważenie segregacja, rozbiórka odpadów, prowadzenie ewidencji magazynowej.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Wykonywanie prac w pizzerii, przygotowywanie ciasta, obsługa pieca
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński - 2016-03-17 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i deserów, przyjmowanie towaru, dobanie o porządek na stanowisku, kontrola jakości i terminu przydatności produktów, przygotowywanie list zakupów.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 10-18.00. Oferta skierowana do osób bezrobotnych z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
naprawa pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Osiek Mały (wielkopolskie)
praca w godzinach od 07:00 do 15:00; przygotowywanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Koło w Stargardzie - 2017-08-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Łosice (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej opierająca się o sporządzanie wysokiej jakości dań kuchni regionalnej z produktów regionalnych m.in. świeżych ryb bałtyckich, oraz ciast. Do obowiązków na w/w stanowisku należy również organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialność za zakup składników i ich odpowiednie przechowywanie.
kontakt przez OHP - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków. Możliwość przyuczenia do zawodu, praca co drugi dzień.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-02-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-08-02 - Czarna (łódzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
przyrządzanie posiłków
Karczma Świętokrzyska Szymańska E. Zielińska A. - 2018-06-27 - Staszów (świętokrzyskie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)
PHU PETROL Sp. z o.o. Nowa Obra - 2016-07-13 - Nowa Obra (wielkopolskie)
Przygotowanie goracych i zimnych posiłków
Auto Vito Witold Żytkowicz - 2016-02-18 - Kluszkowce (małopolskie)
żywienie dzieci szkolnych i przedszkonych
P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz - 2016-10-28 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Warszawa (mazowieckie)