KUCHARZ - PIZZER Zamość oferta pracy Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac w pizzerii, przygotowywanie ciasta, obsługa pieca
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie prac w pizzerii, przygotowywanie ciasta, obsługa pieca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
chęć do pracy, doświadczenie w pracy w kuchni min. 6 m-cy.
Nazwa pracodawcy:
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV składać w restauracji
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.03.2016
Data dodania oferty pracy: 16.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "MAXIM" Andrzej Szatkowski - 2016-06-01 - Wieliczka (małopolskie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posiłków i/lub sushi, dbałośc o jakośc i staranność wykonywanych posiłków, dbałość o powierzony sprzęt, uczestnictwo w różnego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanieposiłków,utrzymanie należnej czystości i porządku naczyń,sprzętu ipomieszczeń kuchennych. Praca na trzy zmiany w godz: 6-14 / 7-15 / 11-19
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2017-07-18 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Sporządzzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety). Praca na cały etat, od poniedziałku od niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2016-07-05 - Brwinów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Dźwirzynie, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia dojazd do/z pracy.
Grand Baltic Sp. z o.o. (Havet Hotel Resort & Spa) - 2018-06-21 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej potraw typu: kebab,gyros, kofta; praca w godz.: 9-17, 14-22
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Opole (opolskie)
Pod nadzorem specjalisty administratora będzie zajmowała się administrowaniem systemami informatycznymi i teleinformatycznymi, sieciami informatycznymi, wyposażeniem komputerowym, oprogramowaniem, bazami danych, archiwum informatycznym i dokumentacją.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Szymany (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
pozyskiwanie i profesjonalna obsługa klientów w zakresie sprzedaży reklam, aktywna sprzedaż oferowanych produktów, organizowanie i uczestnictwo w spotkaniach handlowych, realziacja wyznaczonych planów sprzedażowych
Wydawnictwo "Wspólnota" Orzechowski Mateusz - 2016-10-24 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
praca w kuchni przedszkolnej ,przygotowanie posiłków,zmywanie naczyń, wykonanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łaskarzew (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Produkcja i montaż mebli
PRO 100 Damian Kacprzak - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadzór nad jakościa serwowanych dań.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wrocław Pasaż GrunwaldzkiKontakt z pracodawcą: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
KASPRZAK-HALE NAMIOTOWE ALFRED KASPRZAK - 2016-11-22 - Chróścice (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej.Miejsce pracy: Wrocław, ul. ŚredzkaPraca na czas określony : 3 LATAsala G
BAR DOMOWY Bloch Agnieszka - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (małopolskie)
Podstawowe Zadania:•Budowanie i utrzymywanie trwałych relacji z firmami zewnętrznymi w zakresie pozyskiwania żywności i innych artykułów oraz usług•Współpraca z Federacją Polskich Banków Żywności w zakresie pozysku żywności•Tworzenie danych i prowadzenie odpowiednich baz w tym zakresie•Koordynowanie odbioru darowizn: darczyńca – bank•Organizowanie transportu i współpraca z firmami przewozowymi•Archiwizacja dokumentów
Bank Żywności w Olsztynie - 2018-06-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pomoc kuchenna, kucharz
kontakt przez OHP - 2018-04-10 - Koszęcin (śląskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Bagienice (mazowieckie)
- Sprzątanie obiektów biurowych. Sprzątanie biur, korytarzy, sanitariatów, pomieszczeń socjalnych, mycie okien (do trzech metrów).- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na 3/4 etatu: 16:00-22:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku. Kontakt telefoniczny (10:00-17:00) (Tel. 510-009-733) lub e-mail: lifoet1 (at) gmail.com
SAŁATA TEOFIL FULL MARKET Teofil Sałata - 2017-07-18 - Katowice (śląskie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
-
CZARNOWODZIANKA SP. Z O.O. - 2017-03-20 - Borsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyOferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chojnice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-03-15 - Pieszyce (dolnośląskie)