KUCHARZ Opole oferta pracy Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanieposi艂k贸w,utrzymanie nale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu ipomieszcze艅 kuchennych. Praca na trzy zmiany w godz: 6-14 / 7-15 / 11-19
Data publikacji: 2018-03-22
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣nego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanieposi艂k贸w,utrzymanie nale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu ipomieszcze艅 kuchennych. Praca na trzy zmiany w godz: 6-14 / 7-15 / 11-19
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie w zawodzie, punktualno艣膰,sumienno艣膰, dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ko艣nego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Podanie o prac臋
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: osobi艣cie w godzinach: 08:00-14:00, osobi艣cie po uprzednim kontakcie telefonicznym,telefonicznie w godzinach: 08:00-14:00, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Ko艣nego
Numer budynku pracodawcy: 53
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: dzia艂alno艣膰 szpitali
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.03.2018
Data dodania oferty pracy: 20.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie sur贸wek, da艅 zimnych i ciep艂ych, gotowanie zup,- pieczenie, sma偶enie, gotowanie i duszenie mi臋s.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg receptur.
MARIUSZ BANACZYK "BURGER BAR"; KARCZMA BIESIADA - 2016-04-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Pracodawca umo偶liwia przyuczenie do zawodu. Praca w "Domku w Dolinie"
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdr贸j Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni 偶ywienia zbiorowego.
1. INVESTO KAMIL STOPIKOWSKI 2. IGUANA Catering s.c. Kamil Stopikowski - 2018-08-30 - Serock (mazowieckie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-03-20 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
K.F.D. ARCHITEKT SP脫艁KA JAWNA - 2018-03-29 - Pola艅czyk (podkarpackie)
przew贸z rzeczy w transporcie mi臋dzynarodowym
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Mareza (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 8.30-14.00wynagrodzenie do uzgodnienia
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 1 - 2017-08-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
zgodny z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Witaszyce (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obr贸bka warzyw
GASTROMAR Kompleksowe Us艂ugi Gastronomiczne - 2015-12-29 - Wrzoski (opolskie)
praca w kuchni, obs艂uga pieca konwekcyjno - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Romany-Sebory (mazowieckie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-10-13 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej, zarz膮dzanie kuchni膮, wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna i termiczna warzyw i mi臋sa
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabi艅ski, Magdalena Dzikowska, Ma艂gorzata Herma艅ska s.c. - 2017-07-20 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej posi艂k贸w; uk艂adanie jad艂ospis贸w; sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast napoj贸w, deser贸w; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w, produkt贸w; ocena jako艣ci surowc贸w, p贸lprodukt贸w i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; utrzymani na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy; sporz膮dzanie zapotrzebowania na produkty. Praca w Domu Pomocy Spo艂ecznej dla Os贸b z Chorob膮 Alzheimera w Kukawkach, 08-109 Przesmyki. Kontakt osobisty w godz. 7.00-15.00.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorob膮 Alzheimera - 2017-01-09 - Kukawki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i szkolnych, uk艂adanie jad艂ospisu
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny w Lindowie - 2017-08-23 - Lind贸w (艣l膮skie)
Sprawne przygotowywanie da艅 z karty (kuchnia polska i w艂oska), estetyczne podawanie posi艂k贸w, zg艂aszanie potrzeb zakupowych.
Restauracja Valentino Chleb i Wino - 2016-05-17 - Motycz (lubelskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
praca w POLOmarket, organizacja pracy podleg艂ych pracownik贸w w celu zapewnienia poprawnego funkcjonowania sklepu, zapewnienie przestrzegania standard贸w sieci POLOmarket w podleg艂ym sklepie, monitorowanie i maksymilizacja plan贸w sprzeda偶owych, zamawianie towaru w celu zapewnienia ci膮g艂o艣ci sprzeda偶y asortymentu, sporzadzanie analiz i raport贸w, budowanie w艂a艣ciwego wizerunku firmy oraz zapewnienie obs艂ugi klient贸w na najwy偶szym poziomie
"FRAPO-DYSTRYBUCJA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-14 - 艁owicz (艂贸dzkie)
- przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.;- przygotowywanie sos贸w i napoj贸w;- j. angielski niezb臋dny do komunikacji z prze艂o偶onymi.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Produkcja tortilla
RAHMAN FOOD LUTHFUR RAHMAN - 2018-01-04 - Raszyn (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potrwa i napoj贸w w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Wytwarzanie pizzy z dost臋pnych produkt贸w, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprz臋t. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Ko艣ciuszki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 gor膮cych w zakresie kuchni azjatyckiej. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe oraz umiej臋tno艣ci w zakresie kuchni azjatyckiej wietnamskiej Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kierowanie zespo艂em, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedzia艂ku do soboty.
BAR POD BRZ脫ZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2016-11-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw
Zak艂ad Handlowo Us艂ugowy AGNES - 2017-05-10 - Sochaczew (mazowieckie)
gotowanie potraw
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-04 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)