KUCHARZ / SZEF KUCHNI Motycz oferta pracy Restauracja Valentino Chleb i Wino
Stanowisko: KUCHARZ / SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Sprawne przygotowywanie dań z karty (kuchnia polska i włoska), estetyczne podawanie posiłków, zgłaszanie potrzeb zakupowych.
Data publikacji: 2016-05-17
Lokalizacja: Motycz (lubelskie)
Pracodawca: Restauracja Valentino Chleb i Wino
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konopnica 163a, 21-030 Motycz, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sprawne przygotowywanie dań z karty (kuchnia polska i włoska), estetyczne podawanie posiłków, zgłaszanie potrzeb zakupowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Motycz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Konopnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: pomaturalne/policealne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań kuchni polskiej i włoskiej
Nazwa pracodawcy: Restauracja Valentino Chleb i Wino
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Janowska 82/70, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Biała Podlaska
Gmina pracodawcy: Biała Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Biała Podlaska
Ulica pracodawcy: Janowska
Numer budynku pracodawcy: 82
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne stanowisko pracy kucharz. Kontakt tel. 603 751 973
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne >>PTAK<< w Kielcach - 2018-02-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie zamówień-dań
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie prac magazynowych - przy użyciu wózka widłowego, rozładunek i załadunek towaruwykształcenie podstawowe, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, kurs do obsługi wózków widłowych, zaangażowanie i dyspozycyjność
DINO POLSKA S. A. - 2015-12-01 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie wysokiej jakości potraw gotowych do serwowania gościom restauracji. Odpowiednia i staranna obsługa sprzętu kuchennego. Odbieranie towarów zamawianych i kontrola produktów, właściwe przechowywanie towarów. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni. Zapewnienie czystość w lodówkach i pomieszczeniach magazynowych.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Żagań (lubuskie)
przygotowanie posiłków
ZAJAZD POD DĘBAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2017-09-21 - Zawidza (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pomoc w wydawaniu i wydawaniu posiłków, prace porządkowe. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 6-22
TWISTER sp.z o.o. - 2017-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
Pobieranie surowców i produktów spożywczych z magazynu, wstępna ich obróbka, odpowiednie zabezpieczenie produktów przed i podczas obróbki, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych i zapleczu kuchni, pomoc w przygotowaniu posiłku zgodnie z ustalonym zakresem pracy, wymagane aktualne badania sane
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Wykonuje proste, rutynowe prace związane z różnymi etapami budowy lub rozbiórki budynków. • noszenie cegieł i zaprawy murarskiej na budowie;• wykonywanie prac pomocniczych przy wykonywaniu szalowań i rusztowań;• mieszanie, wylewanie i rozpościeranie materiałów, takich jak: beton, gips i zaprawa murarska;• kopanie i wypełnianie dołów i rowów przy użyciu narzędzi ręcznych;• rozpościeranie piasku, ziemi, żwiru i podobnych materiałów;• ładowanie i rozładowywanie materiałów budowlanych, materiałów wydobytych oraz sprzętu i transportowanie ich w obrębie miejsc prowadzenia prac przy użyciu taczek, nosiłek do ręcznego transportu cegieł i wózków ręcznych;dyspozycyjność 8:00 -: 20:00Wymiar czasu pracy około 100 godzinumowa zlecenie 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowanie wymogów receptury, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-06-14 - Dąbie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Pomoc na zmywaku, prace pomocnicze: krojenie warzyw, porcjonowanie mięsa, klejenie pierogów, szatkowanie dodoatków do pizzy, mycie urzadzeń gastronomicznych, utrzymywanie porządku na kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Nowa Wieś (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tajskiej
JFM Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB - 2017-11-03 - Końskie (świętokrzyskie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-05-10 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowanie posiłków (rybnych, drobiowych), sporządzanie pierogów, praca w godz. 12.00-20.00, także w soboty, niedziele, poniedziałek wolny
UBOJNIA I PRZETWÓRSTWO MIĘSNE MARIA KASAK - 2017-11-24 - Sulików (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Płońsk (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2017-06-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Wyszków (mazowieckie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca przy komputerze, obsługa klienta, sprzedaż produktów finansowych
BARBARA BLAUT NIEZALEŻNY OPERATOR FINANSOWY CENTRUM 9 - 2016-09-22 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, oraz utrzymanie czystości i porządku na swoim stanowisku pracy. Praca 40 godzin/tyg.; od poniedziałku do piątku.
Niepubliczny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-03-13 - Brwinów (mazowieckie)
Wykorzystanie wiedzy i umiejętności, korzystanie z konsultacji aby nie zadziałać na niekorzyść chorego przy zabiegach manualnych, ruchowych i fizykalnych korzystania z wiedzy z zakresu nauk medycznych i humanistycznych podczas wykonywania zadań zawodowych, nawiązywania i utrzymywania kontaktów z pacjentami, wyjaśniania zasad i technik podstawowych metod masażu, prowadzenia dokumentacji pacjenta, popularyzowania zachowań prozdrowotnych, planowania i organizowania własnej pracy, przestrzegania przepisów bhp, higieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej, organizowania stanowiska pracy zgodnie z wymogami ergonomii pracy, korzystania z różnych źródeł informacji w celu doskonalenia umiejętności zawodowych, postępowania zgodnie z zasadami etyki zawodowej, stosowania przepisów prawa dotyczących wykonywanych zadań zawodowych i działalności gospodarczej.
Zespół Opieki Zdrowotnej w Bolesławcu - 2017-05-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, znajomość receptur, przypraw i innych dodatków
Paulina Ufnal - 2018-05-15 - Kobyłka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2018-04-16 - Żory (śląskie)
Obsługa magazynu
Termo Organika Spółka z o.o. - 2017-01-27 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Praca w hurtowni mięsnej
Al ba sp. j. Podlaskie Centrum Mięsne - 2017-04-10 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, bendalskiej. składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Białobrzegi (mazowieckie)