KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Umiejętność przygotowywania dań gorących w zakresie kuchni azjatyckiej. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe oraz umiejętności w zakresie kuchni azjatyckiej wietnamskiej Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
Data publikacji: 2017-02-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Umiejętność przygotowywania dań gorących w zakresie kuchni azjatyckiej. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe oraz umiejętności w zakresie kuchni azjatyckiej wietnamskiej Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności w zakresie kuchni orientalnej i azjatyckiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2017
Oferta pracy ważna do: 22.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potrawGodziny otwarcia: 08.00 - 22.00
Restauracja Bocianówka s.c. Agnieszka Klatka, Marek Michal - 2018-01-04 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zapewnienie podopiecznym Domu całodziennego wyżywienia poprzez przygotowywanie posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem przy uwzględnieniu obowiązujących norm żywieniowych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WILKOWICZKACH - 2018-07-17 - Wilkowiczki (kujawsko-pomorskie)
PRODUKCJA SAŁATEK, WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIE REGIONALNYCH KUCHNI WSCHODNIEJ, TŁUMACZENIE PRZEPISÓW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UKŁADANIE JADŁOSPISÓW
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Otwock (mazowieckie)
przygotowtyywanie posiłków (catering) do przedszkola
golden Bread Katarzyna Miszkowska - 2017-09-18 - Łuków (lubelskie)
Kucharz małej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
Dbanie o ekspozycję towarów, obsługa klientów, dbanie o porządek na sali sprzedaży, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami.
DINO POLSKA SA - 2018-07-25 - Wolbórz (łódzkie)
kucharz w hotelu
Investpromotion, spółka z o.o. - 2017-10-16 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów. Sprawdzanie czystości następujących obszarów powiązanych z kuchnią: magazyny, chłodnie, miejsca do składowania artykułów suchych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Częstochowa (śląskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-04-06 - Pszczółki (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
obsługa sekretariatu
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. JAREMA Heronim Łojek - 2018-09-05 - Nowa Słupia (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-10-24 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
Pomoc w pracy szefa kuchni.
PUH "DOMHAL" Jarosław Dąbrowski, Pensjonat "RAJ" Jarosław Dąbrowski - 2016-04-18 - Rajgród (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-09-16 - Wieliczka (małopolskie)
Telefoniczna i mailowa obsługa klienta, aktywna promocja i sprzedaż dostępnej oferty przez telefon i drogą mailową, utrzymywanie relacji z klientem, informowanie klienta o zmianach, nowościach i ofertach Football Academy
Fundacja Football Academy Group - 2017-08-24 - Opole (opolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Pleszew (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, SAŁATEK, MAKARONÓW
MTM MAGDALENA TAMULSKA, MONIKA TAMULSKA-STRÓŻYK SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-24 - Konin (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Płock (mazowieckie)
zamawianie części, umawianie serwisu pojazdu, nadzór na dokumentacją pojazdów
KOCIUK LOGISTIC Sp. z o.o. - 2018-03-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
research prawny, sporządzanie dokumentów, kontakt z Klientami
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2017-03-16 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Lutowiska (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie śniadań w hotelu
P.H.U. "NORD"Uliński Jan - 2017-04-03 - Mierzyn (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posików w restauracji.
KONOPIELKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-23 - Zblewo (pomorskie)
Kuchnia polska, przygotowanie produktów i gotowanie
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca w kuchni; prace porządkowe; gotowanie; obsługa klienta; przygotowywanie obiadów i fast food-ów.
RENATA JAKUBIAK FHU HD-PROJEKT - 2017-06-13 - Osolin (dolnośląskie)
praca przy pozyskaniu mięsa drobiowego
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Rudunki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wschodniej,
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-11-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)