KUCHARZ Nowe Miasto nad Wartą oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 855 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-10-24
Lokalizacja: Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piaski 2, 63-040 Nowe Miasto nad Wartą, powiat: średzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 855 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowe Miasto nad Wartą
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: średzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowe Miasto nad Wartą
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 855 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Adres pracodawcy:
63-200 Radlin 66, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: jarociński
Gmina pracodawcy: Jarocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radlin
Numer budynku pracodawcy: 66
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.10.2016
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy ważna do: 24.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2015-11-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
wykształcenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posiłków2 zmiany: 6-14, 10-18umowa na czas określony - zastępstwowynagrodzenie: 2000 zł brutto
Dom Pomocy Społecznej w Psarach - 2017-07-05 - Psary (wielkopolskie)
prowadzenie i aktualizacja szczegółowej dokumentacji pracowniczej; dokumentowanie szkoleń BHP i innych odbywanych przez pracowników, ewidencjonowanie czasu pracy, nadzór nad badaniami okresowymi pracowników, wystawianie zaświadczeń o zatrudnieniu i wynagrodzeniu
BUSTER SPÓŁKA JAWNA BUCZYŃSKI STEJTER - 2016-06-14 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
GREEN GOLD Sp. z o. o. - 2018-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz potraw na cateringi.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością przedłużenia.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADZCZENIA NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz- imprezy okolicznościowe
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH s.c. - 2018-04-27 - Katowice (śląskie)
sporządzanie posiłków wg ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość naczyń i sprzętu kuchennego
Zespół Opieki Zdrowotnej w Chełmnie - 2017-10-31 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłkow, imprez okolicznościowyxh
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Wg harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
utrzymywanie czystości na obiekcie
Aspen Sp. z o. o. - 2016-12-07 - Bytom (śląskie)
Staż w ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 55.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-12-29 - Ustka (pomorskie)
Wg. harmonogramu PO WER
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuką kucharską oraz przepisami BHP.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2017-04-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Sala Zabaw Tęczowa Kraina Angelika Wilbrandt - 2017-11-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w kawiarni obsługa imprez dbanie o porządek w pokojach i w kawiarni
Zakład Drogowy Waldemar Lewandowski - 2016-09-01 - Czeszewo (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje). Wydawanie posiłków.
PHU "TWÓJ DOMEK" Janusz Mietelski - 2017-06-06 - Milanówek (mazowieckie)
Kucharz - stażysta
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
kierowanie pojazdem, za i rozładunek towarów
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Wilkowice (wielkopolskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Łochów (mazowieckie)
sporządzanie zup dla podopiecznych MOPS, składanie zamówień u dostawców
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W KOLE - 2018-01-10 - Koło (wielkopolskie)
Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)
do uzgodnienia
JUSTAN S.C. - 2018-08-10 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEGAŃSKICH, DAŃ MAKROBIOTYCZNYCH I POSIŁKÓW KUCHNI ROW SUROWEJ, TWORZENIE MENU W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ WARZYW I OWOCÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEGAŃSKICH, MAKROBIOTYCZNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA - 2016-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Przedsiębiorstwo Usługowe" Violetta" S.C. - 2017-03-06 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)