KUCHARZ Świnoujście oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 800 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuką kucharską oraz przepisami BHP.
Data publikacji: 2017-04-11
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słowackiego 10/12, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuką kucharską oraz przepisami BHP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 800 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 800 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
11-710 Lipowo 50, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Piecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lipowo
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2017
Oferta pracy ważna do: 02.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Antra Ryszard Polubiec - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-02-04 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej i pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, imprez okolicznościowych; doświadczenie w gastronomii; godz.pracy do uzgodnienia - pon.-wtorek - wolne
RESTAURACJA "HARCÓWKA" GÓRA ŚW. ANNY - 2016-02-12 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Prace związane z obróbką drewna.
Wojciech Uliński Eko-Styl - 2017-03-27 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Złotokłos (mazowieckie)
- Prace manualne przy kopertowaniu.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie od zaraz na 2 tygodnie z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie w godzinach 06.00-22.00 na 2 zmiany. Wykształcenie bez znaczenia. Doświadczenie nie jest wymagane ->istnieje możliwość przyuczenia. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (500-061-339).
DIRECT CHANNEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-14 - Katowice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań (kuchnia ciepła i zimna) dla gości w dużym obiekcie hotelowym, kuchnia a la carte.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 10-22 w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe ARKA-MEGA S. A. - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Nauczanie przedmiotu -Historia w kl. V
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Krzywin (zachodniopomorskie)
Do uzgodnienia
"ŚNIEGU-PIZZA-DRIVE" Ś.P.D. Maciej Śnieżek - 2016-03-02 - Zagórz (podkarpackie)
wg zgłoszeniaczyszczenie strumieniowo-ścierne przygotowujące do konserwacji pow.metalowych,obsługa myjni koszowej
kontakt przez PUP - 2015-11-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Prace ciesielskie i szalunkowe na prowadzonych przez firmę budowach (teren Siedlec)
Marcin Walczuk Przedsiębiorstwo Budowlane MAX POL - 2016-10-21 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz w Kadyny Folwark Hotel & SPAWynagrodzenie do uzgodnienia uzalkeżnione od umiejętności i kwalifikacji.
Kadyny Folwark Hotel & SPA Marian Kaczmarek - 2018-01-11 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adona Kebab, tureckie kotlety mielone.
NAZAR - 2017-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie posiłków, mile widziane doświadczenie zawodowe
MOTEL ORION Daria Szyler - Laskowska - 2018-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
w/g stanowiska
10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-03-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
jw.
Przedszkole nr 344 - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. WYNAGRODZENIE 1850 + PREMIAWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEF: 791 111 189
Zofia Piśko Hebe - 2016-07-11 - Jarosław (podkarpackie)
Wykształcenie: brak wymagań; min. 3 m-ce doświadczenia w gastronomii; ks. sanepidu; zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK - 2018-08-20 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2016-10-03 - Szepietowo (podlaskie)
do podstawowych obowiązków osoby zatrudnionej na stanowisku należy dystrybucja posiłków na oddziałach szpitalnych oraz utrzymywanie w należytym porządku kuchenek oddziałowych. System 12-godzinny (7.00-19.00) według grafiku
Szpital Bielański im. ks.J.Popiełuszki SPZOZ - 2017-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNO-CATERINGOWE VERDE MAGDALENA SALWA - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska, wykonywanie zadań powierzonych przez zwierzchników
Firma Handlowo Usługowa "IWANKA" Dorota Iwanowicz - 2017-10-11 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
THB SP. Z O. O. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2017-07-25 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)