KUCHARZ/KA Kielce oferta pracy 10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Data publikacji: 2018-04-25
Lokalizacja: Kielce (świętokrzyskie)
Pracodawca: 10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 300, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kielce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kielce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dobra organizacja pracy, mile widziane doświadczenie w gastronomii, operatywność, uczciwość, imiejętność kierowania zespołem.Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w/g jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych.
Nazwa pracodawcy:
10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Anieli Krzywoń 1, 39-460 Nowa Dęba, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - kontakt telefoniczny 261-162-508
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: tarnobrzeski
Gmina pracodawcy: Nowa Dęba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowa Dęba
Ulica pracodawcy: Anieli Krzywoń
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomocnicze prace murarskie, ciesielskie, zbrojarskie i porządkowe; praca na terenie calego kraju;wg.zleceń, w przeważającej częsci na terenie Opola
WORK4EU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-09 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kuchnia tradycyjna. Miejsce pracy: Śrem, ul. Poznańska 32, ul. Konstytucji 3 Maja 2. Umowa zawierana na okres 2 miesięcy. Wysokość wynagrodzenia: od 1850 zł brutto/m-c do uzgodnienia
NOVA Marta Skubiszak - 2016-01-15 - Śrem (wielkopolskie)
spawanie elementów metalową metodą MAG
Spaw-Pol Jaworski Krzysztof - 2016-07-13 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH NR 1 IM. STEFANA BATOREGO - 2018-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa maszyn i urządzeń,praca na linii produkcyjnej przy produkcji soków i dżemów. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wykonywanie poleceń przełożonego.
Przetwórnia Owoców i Warzyw ANNA PLUS Sp. z o.o. - 2018-06-14 - Karwiniec (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
Happy Day Anita Ulanowska - 2018-07-25 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.WYNAGRODZENIE BRUTTO 1960 ZŁ/MIESIĄC ZA PRZEPRACOWANIE 140 GODZ MIESIĘCZNIE, ŚREDNIO 35 GODZ/TYDZIEŃ
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowanie dań, menu, półproduktów.- Znajomość kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00-22:00 Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-08-31 - Suwałki (podlaskie)
obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Chojna (zachodniopomorskie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
zgodny ze stanowiskiem
KMP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-05 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-07-17 - Chrzanów (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca również w weekend oraz w czasie imprez okolicznościowych.
JOKER - BIS "ZIELONY SMOK" S.C. Monika Kamińska, Roman Szyja - 2016-07-11 - Tychy (śląskie)
- przygotowywanie posiłków w kuchni dla klienta stacjonarnego- obsługa zamówień cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Rajcza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2017-07-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie zup i sosów.
Firma Handlowo - Usługowa "Tawerna" Wiesław Orzeszko - 2016-05-12 - Suszno (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pobieranie próbek żywnościowych i ich odpowiednie przechowywanie, utrzymanie w czystości powierzonych naczyń i sprzętu kuchennego oraz pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wilków (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznościowych
PPHU "MAWI-S" S. Zięba - 2016-06-20 - Tworzyjanki (łódzkie)
j.w.
ISS Facility Services Sp z o.o. - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw i posiłków
Józef Franczyk Restauracja Pod Jabłonią, Skład Materiałów Budowlano-Instalacyjnych i Opału "Glinik" - 2017-11-23 - Łącko (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, głównie potraw kuchni chińskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wyszków (mazowieckie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia bezpośrednio z pracodawcą
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2016-10-04 - Jankowice (śląskie)
praca w kuchniwymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata, mile widziane wykształcenie, wynagrodzenie od 1850 zł brutto
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2016-03-09 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; chęci do pracy i chęć wyrobienia książeczki do celów sanitarnych; zaangażowanie i dobra organizacja pracy; w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-06-21 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)