KUCHARZ Łącko oferta pracy Józef Franczyk Restauracja Pod Jabłonią, Skład Materiałów Budowlano-Instalacyjnych i Opału "Glinik"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw i posiłków
Data publikacji: 2017-11-23
Lokalizacja: Łącko (małopolskie)
Pracodawca: Józef Franczyk Restauracja Pod Jabłonią, Skład Materiałów Budowlano-Instalacyjnych i Opału "Glinik"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-390 Łącko 628, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw i posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łącko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łącko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: System czasu pracy: 12h/drugi dzień wolny
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Józef Franczyk Restauracja Pod Jabłonią, Skład Materiałów Budowlano-Instalacyjnych i Opału "Glinik"
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy:
restauracja, usługi gastronomiczne, sprzedaż materiałów budowlanych i opału
Nazwisko osoby zgłaszającej: Cecylia Pierzchała
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2017
Oferta pracy ważna do: 22.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2017-10-06 - Radomsko (łódzkie)
obsługa gości
kontakt przez OHP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obsługa klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Małańczak - 2015-11-19 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie barszczu kuraińskiego, gałuszek. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Radom (mazowieckie)
1. Zapoznanie się z podstawą prawną działalności Sądu, planem działalności - misją i celami.2. Poznanie struktury jednostki, zapoznanie się z przepisami, regulaminami obowiązującymi w Sądzie.3. Protokołowanie na posiedzeniach.4. Pomoc kancelaryjna w sekretariacie wydziału.5. Pomoc w przygotowaniu akt do zdania do archiwum.
SĄD REJONOWY POZNAŃ - STARE MIASTO W POZNANIU - 2016-02-25 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań i potraw
Dąbrowski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jarosław (podkarpackie)
ZAKRES OBOBWIĄZKÓW: przygotowywanie i wydawanie śniadań zgodnie z przyjętymi standardami, sprzątanie kuchni, pomoc w obsłudze imprez; WYMAGANIA: preferowane wykształcenie jako kucharz, książeczka sanitarno - epidemiologiczna
ZAMEK LUBLINIEC SP. ZO.O. - 2016-06-06 - Lubliniec (śląskie)
Serwis śniadań,przygotowywaniepotraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obsługi zleceńkoordynowanie przygotowań według wytycznych,współpraca z szefem kuchni
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2018-02-13 - Brzezina (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Stary Tomyśl (wielkopolskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (śląskie)
odbieranie elementów, szlifowanie, czyszczenie, pakowanie
SZYNAKA-MEBLE Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków wg określonych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
praca w kantynie pracowniczej otwartej 24h od pon. do sob. do godz. 14.00
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Komorniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych, jak kebab, falafel, sosy, tapile, utrzymywanie ładu i estettyki miejsca pracy, podawanie potraw, wykonywanie zamówień, praca na pełny etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 9-17 i 17-24.
NEHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-27 - Lesko (podkarpackie)
gotowanie i przygotowywanie potraw
F.H.U. "AS" Anna Sosin - 2017-01-09 - Osieczany (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Godziny pracy 11:00-21:00 lub 11:00 -22:00 ( 2 dni pracy , 2 dni wolnego). Praca w w pierwszym etapie w ramach umowy zlecenie (2-3 tygodnie), a następnie w ramach umowy o prace na czas określony.
Restauracja Giovanna Joanna Łukasiewicz-Jandulska - 2018-06-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
Brak danych
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe BUMIS - 2017-12-01 - Białobrzegi (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Bieżuń (mazowieckie)
naprawa samochodów osobowych
P.H.U ARTGO S.C.MAŁGORZATA BANDUŁA,MARCIN LIPIARZ - 2018-04-06 - Balice (małopolskie)
PRACE PORZĄDKOWE ZEWNĘTRZNE
FIRMA USŁUGOWA TOP-CLEANER MONIKA OTRĘBA - 2017-08-21 - Skierniewice (łódzkie)