KUCHARZ Ustrzyki Górne oferta pracy ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-03-09
Lokalizacja: Ustrzyki Górne (podkarpackie)
Pracodawca: ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-714 Ustrzyki Górne 1A, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Giełda pracy 19.03.2018 godzina 12.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustrzyki Górne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieszczadzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lutowiska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 5)
Nazwa pracodawcy: ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Adres pracodawcy:
Daszyńskiego 2/6, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Daszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2018
Oferta pracy ważna do: 19.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
metody utrwalania żywności, obsluga narzędzi i urządzeń,obróbka art. spoż., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-06-22 - Głuchołazy (opolskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich zgodnie z profilem restauracji, obsługa klienta zewn. kontakt bezpośredni z Indiami, w celu zaopatrzenia
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-02-06 - Zielonka (mazowieckie)
Sporzadzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje oraz desery z zastosowaniem narzędzi i maszyn, urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujacych sie przygotowywaniem.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Pruszków (mazowieckie)
układanie kostki brukowej
REMBUD PBK Sp. z o.o. - 2016-04-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
ŚLĄSKIE CENTRUM REHABILITACJI I PREWENCJI - 2017-07-06 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie potraw dla klienta indywidualnego oraz na imprezy zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
zamawianie towaru,przygotowywanie potraw,przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
Pizzeria Lucia - 2017-02-10 - Nysa (opolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ Z ZASTOSOWANIEM METOD I TECHNIK ORAZ PRZYPRAW AZJATYCKICH, JAPOŃSKICH I TAJLANDZKICH.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZWODOWE,CERTYFIKATY,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA, KSIŻŻECZKA ZDROWIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO .GODZINY PRACY OD 12-23.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowanie dań kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-06-01 - Krzyżewo (podlaskie)
prace kuchenne na obszarze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Restauracja Tabun - 2017-04-06 - Otomin (pomorskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, umiejętność odtworzenia ich z oryginalnych wietnamskich przepisów, zarządzanie produkcją. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni. Dla osób z dalszych okolic - zapewniony nocleg.
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Mielec (podkarpackie)
-produkcja potraw - zgodnie z planem i zamówieniem, sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym, dbałośc o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków, przestrzeganie zasad bhp oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak - 2016-04-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Szprotawa (lubuskie)
kontrola jakości i dat przydatności półproduktów na stole do gastronomii, wykonywanie i przechowywanie produktów wg. standardów, praca przy produkcji kanapek;
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie potraw przy organizowaniu cateringów, organizacja przyjęć okazjonalnych i plenerów.
CULINARIA Adam Kot - 2017-03-21 - Zamość (lubelskie)
Obróbka wstepna, produkcja i przygotowywanie dań, obróbka produktów. Praca na pełny etat, siedem dni w tygodniu w godzinach 9-22.
KHAN Sp. z o .o - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane, aktualne uprawnieniatransport zagraniczny, zjazd na weekendy
RADKO-TRANS Gmerek - 2016-06-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)