KUCHARZ Krzemieniewo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw dla klienta indywidualnego oraz na imprezy zbiorowe
Data publikacji: 2016-02-24
Lokalizacja: Krzemieniewo (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krzemieniewo, powiat: leszczyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw dla klienta indywidualnego oraz na imprezy zbiorowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzemieniewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leszczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Data zakończenia pracy: 31.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
Śniadeckich 5, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Leszno
Gmina pracodawcy: Leszno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leszno
Ulica pracodawcy: Śniadeckich
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2016
Oferta pracy ważna do: 24.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowanie dań, posiłków kuchni bliskowschodniej: Kuchnia ARABSKA, ŻYDOWSKA, LIBAŃSKA.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni arabskiej, żydowskiej i libańskiej od surowca do wydania.
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Katowice (śląskie)
SprzedawcaOferta stanowi realizację zobowiązania pracodawcy do zatrudnienia osoby po stażu. W pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Tur (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchnichińskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Puławy (lubelskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-08-30 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie pizzy i potraw kuchni włoskiej
L.A.D. Łukasz Lisiński - 2019-07-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-03-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wszelkie czynności powiązane z gotowaniem
Las Palmass Łukasz Kolasa - 2016-03-02 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posiłków w restauracji
Przedsiębiorstwo Handlowe Hellon s.c. - 2016-04-26 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Zgierz (łódzkie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy użytkownika, przygotowywanie posiłków, praca na terenie województwa śląskiego
DRYPS SERVICE SPÓŁKA Z O. O. - 2017-11-10 - Sosnowiec (śląskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-08-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców,obróbka wstępna mięsa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie posiłków dla Mieszkańców w oparciu o ustalone receptury, ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu- dochowanie wymogów wagowych oraz kaloryczności przygotowywanych posiłków- mile widziana umiejętność przygotowywania ciast i wyrobów garmażeryjnych
Dom Pomocy Społecznej im. św. Franciszka Salezego - 2019-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego.
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Skręcanie rolek, oprawianie ryby (filetowanie), obróbka termiczna, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca na dwie zmiany: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-11-07 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
VINH XUAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ZAJAZD POD BOREM” TOMASZ BITNER - 2019-10-17 - Pokój (opolskie)
- skręcanie korpusów sprzętów gastronomicznych- wyposażanie w elementy elektroniczne- kontrola jakości produktu
MP MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-13 - Palmiry (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązującychnorm ; Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościachprzewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem ;Kierowanie pracą pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne współdziałanie iprzyjemna atmosferę pracy; Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ; praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK Emilian Kaczmarek - 2018-01-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-01-04 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 250 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2019-06-18 - Wędrzyn (lubuskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Staśkiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-06 - Sejny (podlaskie)