KUCHARZ Zamo艣膰 oferta pracy CULINARIA Adam Kot
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽000 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw przy organizowaniu catering贸w, organizacja przyj臋膰 okazjonalnych i plener贸w.
Data publikacji: 2017-03-21
Lokalizacja: Zamo艣膰 (lubelskie)
Pracodawca: CULINARIA Adam Kot
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kili艅skiego 29, 22-400 Zamo艣膰, powiat: m. Zamo艣膰, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw przy organizowaniu catering贸w, organizacja przyj臋膰 okazjonalnych i plener贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zamo艣膰
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zamo艣膰
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zamo艣膰
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣ci gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 organizacji stanowiska pracy i cateringu. Do艣wiadczenie w gastronomii min. 1 rok.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: CULINARIA Adam Kot
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Adres pracodawcy:
Jana Kili艅skiego 29, 22-400 Zamo艣膰, powiat: m. Zamo艣膰, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamo艣膰
Gmina pracodawcy: Zamo艣膰
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zamo艣膰
Ulica pracodawcy: Jana Kili艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.03.2017
Data dodania oferty pracy: 20.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 19.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Rozwo偶enie paczek na terenie Nowego S膮cza
Firma Handlowo-Us艂ugowa, Franciszka Szczurek - 2016-09-15 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni, przygotowanie da艅 restauracji
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Pelplin (pomorskie)
Praca kucharz bedzie polega艂a na obr贸bce wst臋pnej, rozdrabnianiu produkt贸w spozywczych. Przygotowywaniu: gotowaniu, pieczeniu, sma偶eniu - potraw oraz ich selekcji i ch艂odzeniu.
kontakt przez PUP - 2014-08-14 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Z艂otok艂os (mazowieckie)
Przygotowywanie drobiu do sma偶enia, obs艂uga obieraczki do warzyw
O.K. CHICKEN Sp贸艂ka Cywilna Arkadiusz Wdowi艅ski, Monika Skowronek - 2016-11-17 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Wyw贸z osad贸w z oczyszczalni
K.T.M. Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Gorzes艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie da艅 i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GO艢CINNE - 2017-07-26 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
prace na magazynie:metkowanie art.sprzeda偶owych,rozcinanie karton贸w,dok艂adanie instrukcji,gwarancji do wysy艂ek sieciowych,naklejanie hologram贸w,drobne lekkie prace magazynowe
ZIBI S.A. - 2016-06-17 - Sochaczew (mazowieckie)
Tworzenie hierarchii i pisanie regu艂 automatycznego klasyfikowania produkt贸w z Katalogu Amazon zgodnych z regulacjami - Zapewnienie dok艂adnej klasyfikacji produkt贸w do wewn臋trznych jednostek biznesowych i dostawc贸w us艂ug zewn臋trznych w celu zapewnienia zgodno艣ci z przepisami i innymi wymaganiami - Dostarczanie globalnych wytycznych dotycz膮cych klasyfikacji do program贸w, kt贸re doprowadz膮 do oszcz臋dno艣ci i ostatecznie przynios膮 korzy艣ci programom - Wsp贸艂praca z zespo艂em ds. Zgodno艣ci w celu realizacji strategii, poszukiwania mo偶liwo艣ci automatyki
Kontrahent Urz臋du - 2018-06-27 - Gda艅sk (pomorskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, ocena surowc贸w gastronomicznych, rozbi贸r mi臋sa, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami ,wyko艅czenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej i innych narod贸w oraz potraw dla r贸偶nych diet
"MC DIAM" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-20 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT - 2016-09-30 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 z karty oraz bufet贸w. Wynagrodzenie ze stawk膮 godzinow膮 16 z艂/h. Miejsce pracy: Ciechocinek. Zg艂oszenia cv na email.
B5 SP. z o.o. - 2016-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Praca przy obrabiarkach sterowanych numerycznie
WORKPROFIT Magdalena 艢wi膮tek - 2017-02-13 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przystawek, kanapek.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gda艅sk (pomorskie)
wykrawanie tuszek
P.P.H.U. "LEDR脫B" Jolanta Filipek - 2018-03-16 - D艂ugowola (lubelskie)
Praca jako samodzielny kucharz kuchni polskiej.
"JANAR" S.C., PIOTR JANUSIK, IZABELA JANUSIK, STEFAN JANUSIK - 2016-09-06 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Owczary (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENTA
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2017-11-29 - D臋bica (podkarpackie)
organizacja stanowiska pracy , realizacja projekt贸w fotograficznych ukierunkowanych na rynek wschodni we wsp贸艂pracy rosyjsko i angloj臋zycznym zespo艂em firmy oraz rosyjskoj臋zycznymi modelkami i modelami, dobieranie rekwizyt贸w do uj臋膰 fotograficznych, wykonywanie r贸偶nego typu fotografii (portretowych, reklamowych i innych) prowadzenie obr贸bki chemicznej i cyfrowej materia艂贸w fotograficznych, archiwizacja prac, kontaktowanie si臋 z rosyjsko i angloj臋zycznymi klientami oraz wsp贸艂pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie asertymentu potraw i napoj贸w z surowc贸w i p贸艂produkt贸w spo偶ywczych m.in. w oparciu o receptury kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Murzasichle (ma艂opolskie)
Przygotowanie potaw wg. menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-05-31 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie potraw w restauracji
VIVA SPORT KLUB Sp贸艂ka cywilna - 2017-01-09 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. karty da艅.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-01-02 - Przemy艣l (podkarpackie)
przyjmowanie zg艂osze艅 na wyjazdy turystyczne, wczasy indywidualne w kraju i za granic膮, przygotowywanie i wyszukiwanie ofert, opracowywanie plan贸w wyjazd贸w, przygotowywanie i kalkulacja imprez, sprzeda偶 bilet贸w;
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)