KUCHARZ Murzasichle oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie asertymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spożywczych m.in. w oparciu o receptury kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Data publikacji: 2016-03-24
Lokalizacja: Murzasichle (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Murzasichle, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie asertymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spożywczych m.in. w oparciu o receptury kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Murzasichle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tatrzański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przyrządzanie potraw kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
Ks. Stolarczyka 14, 34-500 Zakopane, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymagane
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tatrzański
Gmina pracodawcy: Zakopane
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zakopane
Ulica pracodawcy: Ks. Stolarczyka
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.03.2016
Oferta pracy ważna do: 24.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedziałku do soboty.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. W. BUCKA, J.KLĘK - 2017-03-31 - Kraków (małopolskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Zakopane (małopolskie)
-
ZAKŁAD ELEKTRYCZNO-METALOWY "BOEM" - 2016-05-11 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Brok (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla 125 dzieci.
Przedszkole Miejskie nr 88 - 2019-07-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, umiejętność przygotowywania dań kuchni indyjskiej, znajomość receptur kuchni indyjskiej. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-06-22 - Rumia (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNII ORIENTALNEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MINIMUM ROK DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. WIETNAMSKIEGO.MIEJSCE PRACY UL. KORDECKIEGO 1 SZCZECIN. GODZINY PRACY 10.00 - 18.00.
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa stanowiska mięsnego,obsługa kasy fiskalnej,przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Siedliska (małopolskie)
Naprawa samochodów, sprzętu i maszyn drogowych
Przedsiębiorstwo Drogowe TRAKT J. Żłobiński A. Stachurski K. Biczysko Sp. j. - 2018-04-27 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-07-06 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2015-12-08 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na linii lub przy rozbiorze mięsa
VG WIELKOPOLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-13 - Dunaj (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Poniec (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującym menu i ich wydawanie, przestrzeganie przepisów BHP i zasad systemu HACCP, sprzątanie stanowiska pracy.
Kontrahent Urzędu - 2017-07-26 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw na potrzeby cateringu. Praca dwuzmianowa w godz. pomiędzy 8.00 a 19.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCHY I HANDLOWYCH - 2017-12-20 - Bielsko-Biała (śląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla wychowanków, praca w godz. 6-14
Dom Dziecka w Tarnowie Opolskim - 2016-04-22 - Tarnów Opolski (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o standardy, higienę, należytą staranność w serwowaniu posiłków.
LIBERO SP. Z O.O. - 2019-01-16 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia, system jednozmianowy w godz.: 12.00-20.00 od pn. do nd w równoważnym systemie czasu pracy.
SE'RENATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-15 - Rudzica (śląskie)
Przygotowanie dań rosyjskich i ukraińskich.
KON - PIKI ANDZRZEJ FILIPOWICZ - 2016-08-16 - Gdynia (pomorskie)
-
"BIAŁY FORTEPIAN" LUIZA PINKOWSKA - 2018-03-26 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo - Usługowa Mirosław Palbow - 2017-08-17 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
x
GALERIA SMAKÓW Piotr Sulima - 2019-03-13 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w placówce przedszkolnej, dbanie o czystość na stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Radzymin (mazowieckie)
dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posilków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie procedur punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrządzonych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - stół szwedzki
BIAŁE PIASKI Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Białogóra (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
KAMIL WAŁĘGA PUB K2; HERBACIARNIA CZARTORYSKA; XERO-DRUK, PROSECO - 2018-01-04 - Puławy (lubelskie)