KUCHARZ Rudzica oferta pracy SE'RENATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia, system jednozmianowy w godz.: 12.00-20.00 od pn. do nd w równoważnym systemie czasu pracy.
Data publikacji: 2019-03-15
Lokalizacja: Rudzica (śląskie)
Pracodawca: SE'RENATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:43-394 Rudzica 45A, powiat: bielski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia, system jednozmianowy w godz.: 12.00-20.00 od pn. do nd w równoważnym systemie czasu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rudzica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jasienica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe - kierunkowe - kucharz, doświadczenie min. 6 m-cy na samodzielnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
SE'RENATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
43-394 Rudzica 45A, powiat: bielski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Wskazany kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: bielski
Gmina pracodawcy: Jasienica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rudzica
Numer budynku pracodawcy: 45A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2019
Oferta pracy ważna do: 15.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz w barze mlecznym
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Iłowa (lubuskie)
Przygotowanie posiłków codziennych i okolicznościowych
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-10 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
Nadzór nad pracą podległego personelu, przyjęcie towaru do magazynu na podstawie dokumentów dostaw, kontrola ilości ciężarów, kodów kreskowych i dat przydatności przyjmowanych towarów, zarządzanie i kontrola nad przepływem depozytów oraz ich inwentaryzacja, nadzór procesu ekspedycji, wydawania plomb, zapewnienie prawidłowego obiegu dokumentów.
POL-AGRO S.A. - 2015-12-02 - Grójec (mazowieckie)
-przygotowanie potraw z surowców i półproduktów,-obróbka wstępna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Łobżenica (wielkopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Zduńska Wola (łódzkie)
Zapoznanie się ze specyfikacją firmy, przepisami bhp i p.pożSporządzanie oraz prowadzeni korespondencji biurowejObsługiwanie urządzeń biurowychOrganizowanie pracy biuraWykonywanie czynności kancelaryjnychPrzygotowanie korespondencji do wysyłania pocztą tradycyjną i elektronicznąPrzyjmowanie interesantów oraz udzielanie im informacjiPrzyjmowanie i selekcjonowanie korespondencji
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Żukowo (pomorskie)
Ref do 30 r.ż.Sprzedaż Internetowa, przygotowanie biżuterii do wysyłki
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2016-05-16 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie oraz produkcja posiłków w restauracji
TIME 2 TASTE Igor Pietruszewski - 2017-04-24 - Rąbień (łódzkie)
Przygotowanie potraw tureckich, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Gryfino (zachodniopomorskie)
składanie sprzętu AGD, obsługa prostych maszyn produkcyjnych, montaż drobnych elementów, prace porządkowe
kontakt przez OHP - 2018-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Solina (podkarpackie)
praca na kuchni
GROSIK Firma Handlowo - Usługowa Konrad Sipiak - 2018-11-13 - Bachorzew (wielkopolskie)
Prace w kuchni od przygotowania produktów poprzez wydanie dań, po uporządkowanie stanowiska pracy. Godziny odbywania stażu od wtorku do soboty w godz. 13:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala; praca w godz. 6:00-18:00 (2 dni pracy, 2 dni wolnego)
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
PRODUKCJA WYROBÓW KULINARNYCH, PRACA Z MASZYNĄ DO PRODUKCJI PASZTECIKÓW, OBSŁUGA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, PRZYGOTOWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄZECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIAGODZINY PRACY OD 9-17
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Montaż hal namiotowych konstrukcji stalowych
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodny z programem stażu. Miejsce odbywania stażu: Prokuratura Rejonowa w Wąbrzeźnie ul. Wolności 21
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
organizacja pracy kuchni i przygotowywanie posiłków
Przedszkole Samorządowe w Wilczynku - 2017-08-29 - Baniocha (mazowieckie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-05-09 - Świdnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2016-12-22 - Katowice (śląskie)
Pomoc szefowi kuchni, wykonywanie jego poleceń, gotowanie zup, przyrzygotowywanie polskich potraw. Kontakt z pracodawcą: wroclawska.szewska59 (at) gmail.com lub 605118800.
STARGAST Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2019-01-31 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie sushi i potraw kuchni japońskiej
RMS COMPANY Patryk Ramus - 2017-07-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
opieka doraźna nad osobą niepełnosprawną, codzienna obserwacja stanu zdrowia pacjentów, udzielanie pomocy lub wzywanie karetki w nagłych wypadkach, organizacja i umawianie wizyt do lekarzy specjalistów, sporządzanie zapotrzebowania na środki farmakologiczne
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2018-03-05 - Dobra (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kucharza w szkole. Przygotowanie i wydawanie posiłków wg harmonogramu i zgodnie z obowiązującym jadłospisem, przygotowywanie diet eliminacyjnych, utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno-epidemiologicznym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni, odpowiedzialność za ilość i jakość pobierania produktów od intendentki zgodnie z dokumentacją.
Szkoła Podstawowa nr 33 im. Henryka Jordana - 2018-06-21 - Zabrze (śląskie)
naprawa wykrojników, form wtryskowych do przetwórstwa tworzyw sztucznych
MIK Sp. z o.o. - 2016-08-17 - Świdnica (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Jawor (dolnośląskie)
Praca polega na gotowaniu, przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Duchnice (mazowieckie)