KUCHARZ/ KA -705 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA -705
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Data publikacji: 2017-05-09
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA -705
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność,
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 09.05.2017
Oferta pracy ważna do: 08.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-24 - Radom (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)
Praca w kuchni zbiorowego żywienia w Ośrodku w Wandzinie.Proces przygotowywania posiłków: obróbka warzyw i mięs.Obsługa urządzeń kuchennych.
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie - 2018-04-09 - Wandzin (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
"AMAR" Khaled Khafagy - 2015-11-25 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
sporzadzanie potraw,pobieranie surowców do produkcji kulinarnej, obróbka wstepna surowców, konserwacja urzadzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Głowno (łódzkie)
Umiejętność wykonywania prac ciesielskich oraz robienia szalunków, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Łódź (łódzkie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłków
F.H.U. Wiesław Brzeźnicki - 2015-12-07 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Rozdawanie ulotek.
kontakt przez OHP - 2017-01-24 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci (śniadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości kuchni, właściwe przechowywanie żywności;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2018-06-27 - Lublin (lubelskie)
znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie sałatek, surówek
SIGO S.C. - 2017-09-01 - Gdańsk (pomorskie)
prace konserwatorskie w obiekcie hotelowym.Wymagane wykształcenie średnie, minimum 2 lata doświadczenie zawodowego. Wynagrodzenie- stawka 17 zł/godz.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2017-03-21 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
-sprzątanie pomieszczeń biurowych i pozostałych pomieszczeń znajdujących się w obiekcie i przed budynkiem biura,- odkurzanie podług i pomieszczeń,- ścieranie kurzu z mebli biurowych, parapetów, sprzętów i urządzeń biurowych,- utrzymywanie czystości w pomieszczeniach higieniczno- sanitarnych oraz toalet z umywalkami,- mycie posadzek i ścian, mycie i dezynfekcja urządzeń sanitarnych i armatury,- usuwanie zgromadzonych odpadów i opróżnianie koszy na śmieci,- okresowe mycie okien,- używanie narzędzi i środków czyszczących zgodnie z ich przeznaczeniem
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-04 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2016-03-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obsługa maszyn szyjących.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Płock (mazowieckie)
- zapoznanie się ze strukturą, organizacja i zadaniami Urzędu Statystycznego w Lublinie. - zapoznanie się z podstawowymi aktami prawnymi i procedurami obowiązującymi w Urzędzie,- zapoznanie się z organizacją i metodologią badań z zakresu budownictwa, gospodarki komunalnej i mieszkaniowej oraz rolnictwa oraz z zasadami postępowania z danymi statystycznymi, - praktyczne zapoznanie się z czynnościami dotyczącymi kontroli kontrola poprawności wyników badań statystycznych oraz wstępnej analizy
Urząd Statystyczny w Lublinie - 2018-05-09 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Łódź (łódzkie)
Transport kontenerów na terenie całego kraju.
KiM TRANSPORT Sylwester Kupperszmidt - 2016-05-02 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-03-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej,współpraca z dostawcami żywności, udzielanie informacji o produktach klientom
Rahman Kebab Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
MYCIE SAMOCHODÓW
"ADAP" ADAM DĄBROWSKI - 2016-08-02 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dan z karty oraz dań cateringowych
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie pizzy, obsługa klienta
GRUPA HJS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-23 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne stanowisko wyrobu dań, organizacja pracy, zamówień, grafików, tworzenie karty menu
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-10-30 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, pprzygotowywanie fast foodów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Bielsk (mazowieckie)
wg zgłoszenia
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-01-21 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
praca w restauracji, przyrzadzanie dań z menu restauracyjnego (restauracja włoska)
RESTAURACJA WŁOSKA SALSA POMODORO LESZEK MATŁOKA - 2018-09-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)