KUCHARZ Zamość oferta pracy USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
Data publikacji: 2016-07-25
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przemysłowa 4E, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 4E, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 4E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2016
Oferta pracy ważna do: 24.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-05-02 - Bądzów (dolnośląskie)
W.Organizacyjny i Inwestycji - kancelaria
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań w tym pizzy, makaronów, deserów zgodnie z przyjętymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktóww i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Umowa o pracę na czas określony. Równoważny sytem czasu pracy zgodny z harmonogramem godz. 11:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 33 miesiące. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzzy oraz innych posiłków
KOZBI ZBIGNIEW KOZAK - 2017-08-18 - Brzeg (opolskie)
prowadzenie kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-06-02 - Rytel (pomorskie)
zgodne ze stanowiskiem.
BURSA GDAŃSKA IM.IRENY SENDLEROWEJ - 2017-08-29 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginanych receptur, praca od poniedziałku do piątku w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Janki (mazowieckie)
Kucharz
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I WŁOSKIEJ, WYMAGANIA WYKSZTAŁĆNEIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU
PIZZA TEAM JUSTYNA DROZD - 2016-09-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Dozór osób i mienia
Przedsiębiorstwo Wielobranzowe KARABELA Sp. z o.o. - 2016-12-23 - Przeworsk (podkarpackie)
zajmowanie się zagadnieniami dotyczącymi rodzin zastępczych
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Spawanie blach i profili z aluminium i stali nierdzewnej
TRAUTWEIN sp. z o.o. - 2017-07-20 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Domanin (wielkopolskie)
pRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA MASZYN KUCHENNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Łódź (łódzkie)
.
USŁUGI TRANSPORTOWE EWA STRZELCZYK ZDZIESZOWICE - 2016-06-03 - Zawadzkie (opolskie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-04-06 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
terminowe,jakościowe i smakowe przygotowanie posiłków oraz ich wydawanie osobom uprawnionym
22 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie - 2016-12-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniachprzyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. bałość o wysoką jakość i smakserwowanych posiłkówProponowany okres zatrudnienia 36 miesięcy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
praca w kuchni
Zakład Cukierniczy J.G. Gwóźdź Justyna Gwóźdź Karpicko - 2016-09-20 - Wolsztyn (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"BŁĘKITNA LAGUNA" STANISŁAW KUBERNA - 2016-05-05 - Rewa (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Zamawianie produktów w hurtowniach branżowych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Manulane lepienie perożków włoskich, przygotowywanie produktów do wykonywania makaronów włoskich, dbanie o świeżość produktów, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata . Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa sali sprzedaży, obsługa urządzeń gastronomicznych-wydawanie jedzenia-kontakt z klientem zagranicznym.
kontakt przez PUP - 2018-06-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Żyrardów (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2017-01-04 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Anna Horoszkiewicz - 2017-07-27 - Głogów (dolnośląskie)