KUCHARZ (OFPR/18/0876) Rabka-Zdrój oferta pracy ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA"
Stanowisko: KUCHARZ (OFPR/18/0876)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
Data publikacji: 2018-04-06
Lokalizacja: Rabka-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Na Banię 3 A, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (OFPR/18/0876)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.04.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane chęci do pracy
Nazwa pracodawcy: ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
Na Banię 3 A, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv, kontakt bezpośrednio do pracodawcy 607 886 022
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Rabka-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rabka-Zdrój
Ulica pracodawcy: Na Banię
Numer budynku pracodawcy: 3 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.04.2018
Data dodania oferty pracy: 06.04.2018
Oferta pracy ważna do: 05.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagany wpis na listę osób kwalifikowanych, książeczka broni obiektowej, aktualne badania do wpisu,chęci do pracy, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: ochrona obiektu przemysłowego, wykonywanie obowiązków zgodnie z wytycznymi kontrahenta. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
KONSALNET OCHRONA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-27 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków, zachowanie czystości
Dobry Hotel Męczkowski Sp. k. - 2017-02-23 - Gdańsk (pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-06-07 - Tczew (pomorskie)
praca przy produkcji przetworów owocowo- warzywnych
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Ścinawa (dolnośląskie)
Produkcja kulinarna w zakresie obsługi gości restauracji, imprez i konferencji.
HOTEL SOPOT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-10-12 - Sopot (pomorskie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zajazd pod Złotym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków.
"GRAJAN" Sp. z o.o. Ogonki, 11-600 Węgorzewo - 2017-03-17 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
Do obowiązków na stanowisku należy przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej według systemu a la carte oraz dań serwowanych przy obsłudze bankietów. Dbałość o przestrzeganie norm bhp, umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu pracowników.
Restaurant Zum Löwen Mahendra Kumar Chawla - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-07-03 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji. Praca w godzinach 13-21
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-06-21 - Opole (opolskie)
obowiązki związane z wykonywaniem prac kucharskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków - makarnów i sosów.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 6-14, 12-20, 7-19. Możliwość zakwaterowania.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2018-03-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
produkcja dań gotowych mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gotowanie zup, produkcja ciast, sporządzanie przekąsek zimnych, dekorowanie pólmiskow, sporzadzanie pielemieni, wydawanie i porcjowanie dań do bufetu i konsumentów cateringu
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-01-27 - Białystok (podlaskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż sprzętu elektronicznego
Elektrons Mateusz Lisik ; Wieruszów - 2016-05-24 - Wieruszów (łódzkie)
Kuchniua włoska. Gotowanie oraz wypiek pizzy włoskiej. sprzątanie oraz zamawianie towaru. Praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-02-02 - Murów (opolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, współpraca z pomocą kuchenną
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Tworóg (śląskie)
• monitorowanie stanu zdrowia podopiecznego• toaleta ciała podopiecznego, zmiana bielizny osobistej i pościelowej, utrzymanie jej w czystości, pomoc w zaspokojeniu potrzeb fizjologicznych• podawanie leków, wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych• zapobieganie odleżynom i stanom zapalnym skóry• przygotowanie posiłków z uwzględnieniem diety chorego• utrzymanie pomieszczeń chorego w czystości• wspieranie psychiczno-pedagogiczne, edukacyjno-terapeutyczne, podtrzymywanie indywidualnych zainteresowań chorego• pomoc w czynnościach domowych takich jak: pranie, sprzątanie, odkurzanie, robienie zakupów, płaceniu rachunków• pomoc w sprawach urzędowych (ZUS, NFZ, Urząd Skarbowy, bank, poczta)• towarzyszenie podczas wizyt lekarskich
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i produkcja posiłków według zaleceń szefa kuchni, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o estetykę podawanych potraw , nadzór nad pomocami kucharza
KURDEK Spółka Jawna D.Kurdek J.Kurdek J.Migus - 2016-05-16 - Suchań (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Uniwersalny Danusia Wróbel - 2018-04-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Trybowanie dzielenie mięsa drobiowego, pakowanie mięsa, prace transportowe.
HR GLOBALGROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ - 2016-10-27 - Karczew (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2015-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZESTRZEGANIE HACCP, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni: - obsługa gastronomiczna restauracji/ baru hotelowego; - obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-01 - Dosłońce (małopolskie)