KUCHARZ Dosłońce oferta pracy START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni: - obsługa gastronomiczna restauracji/ baru hotelowego; - obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
Data publikacji: 2017-03-01
Lokalizacja: Dosłońce (małopolskie)
Pracodawca: START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-222 Dosłońce 56, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni: - obsługa gastronomiczna restauracji/ baru hotelowego; - obsługa gastronomiczna konferencji/ bankietów/ imprez
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
godziny pracy do uzgodnienia; wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą; miejsce pracy: Hotel Mercure Racławice Dosłońce****Conference & SPA
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dosłońce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miechowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racławice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy pod presją czasu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- mile widziane doświadczenie zawodowe, - mile widziana znajomość systemu HAACAP, -wykształcenie kierunkowe
Nazwa pracodawcy:
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Kapelanka 60, 30-347 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Kapelanka
Numer budynku pracodawcy: 60
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2016-09-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ - 2016-06-21 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej według specjalnych receptur
KING FOOD SP. ZO.O. - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Ewa Listosz - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma "SAS" s.c B. Skóraś, M. Skóraś - 2016-10-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego, WYMAGANIA: wykształcenie średnie - kucharz, 5 lat doswiadczenia, umiejetność podejmowania decyzji w sprawie menu, umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku, mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Kochanowice (śląskie)
Praca w dziale księgowości, ewidencja wyciągów bankowych.
AUTO PARTNER S.A. - 2016-12-02 - Bieruń (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Opalenica (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Gospodarstwo Agroturystyczne Agnieszka Winkler - 2016-03-16 - Żarnowo Pierwsze (podlaskie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Ze względu na wielou gości restauracji pochodzących z Ukrainy i Rosji, oczekujemy od kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie zaprawy i betonów sposobem ręcznym i mechanicznym, wymonywanie murów zbrojonych pełnych i z otworami, stawianie ścian działowych i nośnych, wykonywanie kominów i murów, osadzanie okien.
Firma Budowlana OZBUD Piotr Opolski - 2018-04-29 - Zakroczym (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na zamówienie, przygotowywanie produktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, sprzątanie w restauracji. Wymagania: umiejętność pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy, dokładność, sumienność, odpowiedzialność, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
AMREST Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Reda (pomorskie)
Obsługa gości restauracyjnych, obsługa vision pos, sporządzanie faktur, sporządzanie ofert dla firm. Umowa zlecenie, dwie zmiany
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z zakresem czynności. Praca w weekendy.
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2017-03-03 - Korytnica (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, kontakt z klientami, dbanie o czystość na stanowisku pracy, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
USŁUGI-GASTRONOMIA "PRESTIŻ" - 2017-02-21 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posiłków
PATIO MAGDALENA GRABAN - 2018-07-25 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków FAST-FOOD
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, zakup potrzebnych towarów, przygotowywanie manu.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Biecz (małopolskie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 12 godzin - dzień wolny
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie potraw z ryb, mięsa, gotowanie zup, smażenie, grillowanie, przygotowanie sałatek, dbanie o porządek na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kielce (świętokrzyskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-03-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)