KUCHARZ / POMOCNIK KUCHARZA Dębica oferta pracy RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ
Stanowisko: KUCHARZ / POMOCNIK KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Data publikacji: 2016-06-21
Lokalizacja: Dębica (podkarpackie)
Pracodawca: RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kawęczyńska 69d, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOCNIK KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dębica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
Kawęczyńska 69d, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: dębicki
Gmina pracodawcy: Dębica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębica
Ulica pracodawcy: Kawęczyńska
Numer budynku pracodawcy: 69d
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2016
Oferta pracy ważna do: 05.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRACA NA BUDOWIE ,OGÓLNY ZAKRES ZAJĘĆ JAKO POMOCNIK BUDOWLANY
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Skierniewice (łódzkie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAKŁAD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2017-06-29 - Rumia (pomorskie)
przygotowanie posiłków,stosowanie zasad higieny pracy,przestrzeganie standardów restauracji dot.przygotowania posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Praca w restauracji "Kebab King", samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2017-02-23 - Siedlce (mazowieckie)
formierz wyriobów z kompozytów polimerowych
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Karnkowo (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ ORAZ UKRAIŃSKIEJ.
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-07-18 - Sopot (pomorskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Zielona Góra (lubuskie)
DO UZGODNIENIA
PIZZERIA ''PALERMO" Seweryn Kłoś - 2015-11-26 - Pogwizdów (podkarpackie)
obsługa piły tarczowej dwugłowicowej, pomiar wykonanych elementów przy użyciu podstawowych narzędzi pomiarowych, przygotowywanie i ustawianie maszyny, kontrola wykonanych elementów zgodnie z dokumentacją techniczną, dbałość o stan techniczny maszyn, narzędzi i przyrządów pomiarowych
"JARD" S.C. W ŁAŃCUCIE - 2016-09-14 - Łańcut (podkarpackie)
prowadzenie, tworzenie oraz wdrożenie modeli biznesowych, usług biznesowych oraz aplikacji usług przy wykorzystaniu odpowiedniej infrastruktury informatycznej;ustalanie wymagań dla danej usługi, identyfikowanie najbardziej adekwatnej technologii oraz stworzenie i implementacja schematu oprogramowania;analiza modelu biznesowego, zbieranie informacji potrzebnych dla realizacji tworzonego oprogramowania; przeprowadzanie dokumentacji tworzonego oprogramowania;
EPAM Systems Poland - 2016-01-08 - Gdańsk (pomorskie)
prace porządkowe, przygotowawcze, drobne naprawy sprzętu na terenie fermy drobiu
DROB FARM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-24 - Janów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w charakterze żywienia zbiorowego
ESPAŃA S.C. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2017-01-04 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Częstochowa (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej.
BAR "ŻUŁAWSKI" Krystyna, Artur,Marek Lepek - 2016-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2018-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
obsługa gości, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień, serwowanie potraw i napojów
"ZAJAZD U SYLWII" S.C. Jarosław Cieślak, Grzegorz Cieślak - 2018-03-01 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
SPRORZĄDZANIE DAŃ DOMOWEJ KUCHNI ETNICZNEJ-INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
ochrona obiektu i terenu
Koncesjonowana Firma Ochrony Mienia HERKULES - 2018-04-10 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie z zawodem.Okres próbny 3-mce z możliwoscia przedłużenia
SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne - 2016-10-24 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przeszkolenie z BHP i PPOZ, obróbka artykułów spożywczych(mycie, odbieranie, szatkowanie, dzielenie na części, rozdrabnianie) poznanie, obsługa i konserwacja urządzeń, poznanie z zakresu dietetyki, wiedzy i żywienia, zapoznanie z recepturami, zapoznanie się z kasą fiskalną oraz jej obsługa, utrzymanie czystości naczyń, pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, poznanie zasad higieny w odniesieniu do produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Domaszewnica (lubelskie)
znajomość kuchni tradycyjnej
MARCIN PUTO P.P.U.H. "WEMAR" - 2016-04-07 - Borów (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw i dań. Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidu.
Cafe, Restauracja " WALENTYNKA" Kremzer Stefania - 2016-05-04 - Mysłowice (śląskie)
Wykonanie projektów (polsko- oraz rosyjskojęzycznych) okładek do książek, magazynów, ilustracji do tekstów różnych publikacji: bajek, komiksów, powieści, książek popularnonaukowych, gier komputerowych, artykułów w magazynach, czasopismach i gazetach, reklam, bilbordów, opakowań produktów, wykorzystując grafikę oraz programy komputerowe do realizacji projektów. Umowa o dzieło: 25 h/tydzień.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Łódź (łódzkie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klientów
Bar- Szklarnia Helena Faszczewska - 2016-01-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa gości restauracyjnych, przygotowywanie napojów
SEK- RENT Katarzyna Bierek Ewa Biedrzycka s.c. - 2016-09-07 - Ostrołęka (mazowieckie)