KUCHARZ Mikołajki oferta pracy SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodem.Okres próbny 3-mce z możliwoscia przedłużenia
Data publikacji: 2016-10-24
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Handlowy 14, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie z zawodem.Okres próbny 3-mce z możliwoscia przedłużenia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Nazwa pracodawcy: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Handlowy 14, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mikołajki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mikołajki
Ulica pracodawcy: Handlowy
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy: gastromia i zakwaterowanie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy ważna do: 21.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Do zakresu obowiązków będzie należało przygotowanie potraw kuchni włoskiej (pizzy, makaronów, mięsa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
Sporządzanie potraw wg. obowiązujących receptur, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i od 10:30- 18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
odpowiedzialność za przygotowywanie kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
lakiernictwo samochodowe
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe MAXICAR Zalewski Marcin - 2018-03-23 - Rybitwy (kujawsko-pomorskie)
Prace w kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Kalisz (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
FIRMA USŁUGOWO-CATERINGOWA "KASKADA" MAŁGORZATA WRUSZAK - 2016-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Kulkowanie ciasta, mycie naczyń, wyrabianie ciasta, kręcenie pizzy, robienie hamburgerów, smażenie frytek, palcków ziemniaczanych, kebab
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Łękawica (małopolskie)
Umiejętność dowodzenia zespołem, przygotowywanie codziennego menu.
NA ZDRÓWKO Monika Podgórzak, Olga Zalewska s.c. - 2018-04-20 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu, w tym także śniadań dla gości
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Organizowanie pracy personelu podległego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o urzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepełnosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów - praca w zajeździe PYZA w Zawierciu ul. w Przedszkolu w Porębie
Catering dla firm i nie tylko Adrian Rej - 2016-07-25 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeńkuchennych, praca w godz 6-14/7-15/7
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Opole (opolskie)
wydawanie posiłków w stołówce zakładowej
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Bolechowo (wielkopolskie)
Praca w charakterze kucharza
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2015-11-20 - Krzyżanowice (śląskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Brzeg (opolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw z należytą starannościąZapewnienie wysokiej jakości produktów i usługPrzestrzeganie norm i standardów produkcji zgodnie z systemem HACCPDbanie o porządek i czystość w miejscu pracyPrawidłowe magazynowanie produktówUmiejętność planowania zamówieńWspółudział w tworzeniu menu
Metro Investment s.c. / Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-05-17 - Będzin (śląskie)
obsługa maszyn, narzędzi i urządzeń obróbki wtępnej i technicznej surowców, sporządzanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" Marian Kamiński - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2016-09-23 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie mięsa, ryb i innych produktów pod kartę dań. Obróbka termiczna , smażenie pieczenie, gotowanie składników potrzebnych do rotującej karty menu. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego, pakowarki próżniowej, szokarki, cyrkulatora.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02
LARA ATES MESUT - 2016-12-07 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie , dbanie o czystrość przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Brenna (śląskie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2017-01-13 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych . Obsługa pieca elektrycznego, piecyka gazowego. Praca przy sklepie spożywczym.
ZPUH "Władysław" - 2017-01-23 - Częstochowa (śląskie)
jw
Magdalena Tilszer wspólnik s.c. Zupkultura - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)