KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Magdalena Tilszer wsp贸lnik s.c. Zupkultura
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2017-04-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Magdalena Tilszer wsp贸lnik s.c. Zupkultura
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Al. Jana Paw艂a II 45a/lok.53a, 01-610 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe-gastronomia, samodzielne gotowanie wg przepisu, organizacja pracy, 5 lat do艣wiadczenia w 偶ywieniu zbiorowym. Zakres obowi膮zk贸w: obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, ugotowanie do 200 porcji zup wg przepisu oraz obr贸bka warzyw do pieczenia, utrzymanie w czysto艣ci kuchni, sprz膮tanie po gotowaniu, odebranie i rozpakowanie produkt贸w od dostawcy. Praca w trybie jednozmianowym w godzinach 6-14. Zg艂oszenia nale偶y kierowa膰 na adres: Al. Jana Paw艂a II 01-610 Warszawa.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Magdalena Tilszer wsp贸lnik s.c. Zupkultura
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
01-610 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 20.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
SOLANKI UZDROWISKO INOWROC艁AW SP. Z O. O. - 2017-10-11 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
praca w sma偶alni pstr膮ga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie
US艁UGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie trzech posi艂k贸w dziennie dla poszczeg贸lnych grup wiekowych dzieci z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem. Przygotowywanie zam贸wie艅. Utrzymywanie porz膮dku w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Pysznica (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
zaj臋cia dydaktyczne, wychowawcze i opieku艅cze prowadzone bezpo艣rednio z uczniami, praca w godzinach 08.00-15.00; umowa zast臋pstwo; 4/18
SZKO艁A PODSTAWOWA W SULIKOWIE - 2018-08-20 - Sulik贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-01-31 - Bogusze (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga sprz臋t贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
艢wiadczenie us艂ug 偶ywieniowych, przygotowywanie zam贸wionych da艅 i posi艂k贸w
Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej SOWA w Lipniaku - 2017-06-02 - Lipniak (podlaskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w , sniadanie, obiad, kolacje, prowdzenie kuchni wg systemu HCCP
HIPOMEDICAL 2- O艣rodek Rehabilitacji Dzieci "Zabajka 2" s.c K. Klaczy艅ska i wsp贸lnicy - 2018-02-19 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
umiej臋tno艣膰 gotowania powierzonych potraw
Firma Handlowo-Us艂ugowa Karwat Izabella - 2018-01-04 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UZDROWISKO 艢WINOUJ艢CIE S.A. - 2016-09-23 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Lubin (dolno艣l膮skie)
praca na stanowisku kucharz/ka w Restauracji - Hotel "PUSTELNIK"
Wiejska Gie艂da Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Wis艂a Ma艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Polan贸w (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy, wydawanie posi艂k贸w. Wymagania: dyspozycyjno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dok艂adno艣膰, staranno艣膰, rzetelno艣膰, do艣wiadczenie na stanowisku kucharza, kreatywno艣膰. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
Przygotowywaniu posi艂k贸w.Praca w godz. 7-21 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie.
KP Linden Management Sp. z o.o. (Taaaka Ryba) - 2017-01-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotwanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Kochlice (dolno艣l膮skie)
gotowanie da艅 kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Sta艣kiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-06 - Sejny (podlaskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II El偶bieta Kruszy艅ska - 2018-06-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
pomoc i przygotowanie potraw,utrzymanie stanowiska w czysto艣ci
Studio 2000 El偶bieta Skrobosz - 2018-01-24 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg przepis贸w kuchni tureckiej i azerbejd偶a艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Che艂m (lubelskie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomo艣膰 tradycyjnych receptur kuchni tajwa艅skiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwa艅skiej, min. 2 letnie do艣wiadczenie w kuchni tajwa艅skiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Martom Tomasz J臋siak 艢wi臋ciechowa - 2015-12-18 - Leszno (wielkopolskie)