KUCHARZ Leszno oferta pracy Martom Tomasz Jęsiak Święciechowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2015-12-18
Lokalizacja: Leszno (wielkopolskie)
Pracodawca: Martom Tomasz Jęsiak Święciechowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leszczyńskich 40, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leszno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Leszno
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leszno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie w pracy w kuchni, wiedza z zakresu gastronomii, komunikatywność, łatwość nawiązywania kontaktów
Nazwa pracodawcy: Martom Tomasz Jęsiak Święciechowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Leszno
Gmina pracodawcy: Leszno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leszno
Profil działalności pracodawcy: usługi budowlane
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.12.2015
Oferta pracy ważna do: 18.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw pod nadzorem nepalskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Jabłonowo (mazowieckie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-03-02 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potrawporcjowanie i pakowanie dań gotowychprzyjmowanie dostaw surowcówutrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Zebrzydowice (śląskie)
- kucharz
RSF Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kombornia (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej, udział w sporzadzaniu inwentaryzacji i zamówień,
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-23 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Teresin (mazowieckie)
Załadunek maszyny za pomocą wózka widłowego, obsługa maszyny. Praca od 7-15
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Tułowice (opolskie)
Przygotowywanie posiłków .
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria w Busku-Zdroju - 2016-02-10 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Wyszków (mazowieckie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZ
FIRMA KATERINGOWA Dorota Siemaszko - 2016-05-09 - Polkowice (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Kraków (małopolskie)
gotowaniezgodnie z poleceniami szefa kuchni, przygotowywanie potraw, zup, sałatek, dań głównych, pomoc w wydawaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Mielec (podkarpackie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)
przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków - dbanie o jakość i smak potraw - porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Rokietnica (podkarpackie)
kucharz (praca w barze na 1/2 etatu)praca w przedziale godz. 9-19.
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-08-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenieprzez zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców(reczna,mechaniczna,termiczna),wykonywanie potraw z warzyw owoców,potraw typi fast food, deserów. Posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz biażaca konserwacja tych urzadzeń; wykończenie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,bieżaca obsługa klientów przyjmowanie należności za sprzedany towar, przygotowywanie listy zakupów, przestrzeganie przepisów BHP,PPOŻ obowiązujących w zakładach zywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łuków (lubelskie)
prowadzenie samochodu do 3,5 tony
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kłobuck (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów z kuchni orientalnej, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy
LAGUNA MARIUSZ CIOŁKO - 2016-12-19 - Tykocin (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
smażenie ryb i mięs, gotowanie zup i sosów, przygotowywanie deserów i sałatek.
IWONA NOGALSKA BAR PROMENADA - 2016-05-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2017-03-02 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
1) Wsparcie Referatu ds. Współpracy z Polonią2) Pomoc w organizacji wydarzeń 3) Prowadzenie mediów społecznościowych i strony WWW4) Redagowanie informacji
MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH - 2015-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie oryginalnych potraw kuchni chińskiej.
Hotel "PEKIN" i Restauracja Chińska PEKIN - 2016-03-02 - Władysławowo (pomorskie)