KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Wyszków oferta pracy GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 120 PLN
Zakres obowiązków: - sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2016-10-11
Lokalizacja: Wyszków (mazowieckie)
Pracodawca: GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Serocka 4, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 120 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 14zł/h
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wyszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wyszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wyszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 120 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia-/badanie sanepidowskie/
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 15, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wyszkowski
Gmina pracodawcy: Wyszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wyszków
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 15
danePracodawcy_nrKraz: 14526
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie dań wg. receptur kuchni indyjskiej- konieczna znajomość kuchni indyjskiej oraz oryginalnych receptur i przypraw tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Łódź (łódzkie)
pon- pt 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
RESTEURACJA POD DĘBAMI - 2016-04-20 - Puławy (lubelskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2016-12-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
- GOTOWANIE POTRAW- LEPIENIE PIEROGÓW- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI- OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemków (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i zasadami, dbałość o jakość przyrządzanych estetyką podania
EFEZ POLSKA SP. Z O.O. - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)
POZYSKIWANIE POTENCJALNYCH KLIENTÓW FIR Y
AKATOR PIOTR BARAN - 2016-02-17 - Bukowiec Opoczyński (łódzkie)
Wykształcenie wyższe; mile widziane roczne doświadczenie; komunikatywna znajomość jęz. angielskiego; zakres obowiązków: usprawnienie linii, tworzenie raportów produkcyjnych, liczenie na linii produkcyjnej; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
SEOYON ELECTRONICS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-29 - Gliwice (śląskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowanie i produkacja wyrobów garmażeryjnych, mięsnych, rybnych z przeznaczeniem na catering i imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Bełchatów (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków dla uczniów. - Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.- Praca: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne (kucharz żywienia zbiorowego lub pokrewne). Wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe. Mile widziane doświadczenie przy pracy w stołówce szkolnej.Kontakt osobisty (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice) w godz.: 9:00-14:00 lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą na adres szkoły (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 36 IM.KRZYSZTOFA KAMILA BACZYŃSKIEGO - 2017-05-24 - Katowice (śląskie)
Samodzielne sporządzanie potraw, uzgadnianie z klientem menu, nadzór nad jakością i świeżością potraw, wybór maszyn i sprzętu do podawania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, udzielanie informacji na temat składników.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracje Sphinx Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J. - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE ZGROMADZENIA SIÓSTR URSZULANEK SJK SYCÓW - 2018-09-12 - Syców (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO.
LAN ANH-THANH TUNG PHAM - 2018-08-30 - Otwock (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 12-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie dań cateringowych
Christian Jurk "Reuters" - 2015-11-09 - Niemcy (Niemcy)
Prace typowe dla kucharza
Pension „Zum Schlangenkönig" - 2018-02-02 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie potraw w oparciu o receptury z Karczmy poprzez obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców i półproduktów z wykorzystaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni Karczmy rutynowo używanych w gastronomii; porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw dla konsumenta; przechowywanie żywności; bieżące i okresoweutrzymanie czystości stanowiska pracy, urządzeń i sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego; dbałość o stan magazynowy Karczmy; wykonywanie koniecznych zadań bieżących zlecanych przez p[racodawcę
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2017-02-21 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Sprządzanie potraw kuchni rosyjsko-ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Myszęcin (lubuskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-01-24 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej; obsługa klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Nisko (podkarpackie)
praca jako traktorzysta
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Mieścisko (wielkopolskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-07-15 - Siedlce (mazowieckie)