KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 950 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Data publikacji: 2016-12-12
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Wojska Polskiego 54, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 950 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, minimum 1 rok doświadczenia w zawodzie, ważne badania sanitarno - epidemiologiczne, doświadczenie w przygotowywaniu posiłków w żywieniu zbiorowym.
Nazwa pracodawcy: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Aleja Wojska Polskiego 54, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 09.00-13.00, tel. 26168288, 261686206
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 09.00-13.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Aleja Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 54
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 7
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2016
Oferta pracy ważna do: 23.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie menu, przygotowanie dań, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, prowadzenie magazynu , lista zakupów, zarządzanie personelem na zmianie.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Chełmek (małopolskie)
pomoc przy przyrządzaniu posiłków
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-08-19 - Sulbiny (mazowieckie)
obsługa klientów w barze gastronomicznym, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, składanie i przyjmowanie zamówień w języku angielskim i ukraińskim.
ISTANBUL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ & CO. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, kręcenie pizzy
Galeria "MANTA" SC Robert Cidyło, Przemysław Cidyło - 2017-01-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Jeziorny "Konkret" Dominik Jeziorny - 2015-10-28 - Czernichów (śląskie)
KUCHNIA POLSKA
Jarosław Szczerba ENERGO - 2018-04-20 - Bytom (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od października 2016r.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-09-23 - Śmiłowo (wielkopolskie)
zapewnienie pacjentom opieki pielęgniarskiej wg obowiązujących standardów
Mazowiecki Szpital Specjalistyczny im. dr. Józefa Psarskiego - 2017-01-06 - Ostrołęka (mazowieckie)
jw.
VIVANDIER ŁUCJA KELUS - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami panującymi w lokalu
Firma WITA s.c. I. Cechosz, A. Cechosz - 2017-09-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Wykonywanie prac budowlanych w zakresie wznoszenia konstrukcji drewnianych oraz pokryć dachowych.
Konstrukcje Drewniane Grzegorz Bobrowicz - 2018-01-17 - Jaszyce (dolnośląskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Siemiatycze (podlaskie)
do uzgodnienia
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2016-05-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Produkcja pierścieni tłokowych, pokrywanie pierścieni powłokami ochronnymi. Wymagane wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe chemiczne lub mechaniczne, 2 lata stażu pracy na stanowisku, znajomość narzędzi pomiarowych, umiejętność czytania dokumentacji technologicznej i rysunku technicznego. Mile widziane doświadczenie przy obsłudze tokarki, zdolności manualne, sumienność.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Łódź (łódzkie)
pomoc w konstruowaniu więżby dachowej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Miasteczko Krajeńskie (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw indyjskich, obsługa pieca tandoor, przrygotowywanie chleba naan
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Łódź (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Gniezno (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRzygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Praca na umowe zlecenie, ok. 145 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność: 9:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Rożnowice (małopolskie)
samodzielne przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków utrzymanie czystości na stanowisku pracy
PAWEŁ BURY - 2017-01-02 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
HS Szymon Falski - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, przystawek
HOTEL WASIK - FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA SZYMON WASIK - 2017-07-13 - Krogulcza Sucha (mazowieckie)
przygotowanie posiłków gorących i zimnych, umiejętność dekorowania potraw
Firma Usługowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2017-05-31 - Zawiercie (śląskie)
SPORZADZANIE POTRAW ORIENTALNYCH (Z WYŁACZENIEM CIAST,DESERÓW) RODEM Z JEMENU Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW ARABSKICH.
HAYATI GROUP SP. Z O .O - 2018-05-07 - Radomsko (łódzkie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-04-05 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz.Możliwość przyuczenia do pracy.Pierwsza umowa to umowa zlecenie, następnia umowa o pracę.
FHU Piotr Kościelski - Pizzeria u Przyjaciół - 2016-09-14 - Bolesławiec (dolnośląskie)