KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie potraw indyjskich, obsługa pieca tandoor, przrygotowywanie chleba naan
Data publikacji: 2017-07-06
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie potraw indyjskich, obsługa pieca tandoor, przrygotowywanie chleba naan
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
2 lata doświadczenia znajomość kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.07.2017
Oferta pracy ważna do: 19.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca Ustka-Przewłoka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą po wcześniejszym umówieniu telefonicznie godz. 8-15
Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla - 2016-04-19 - Przewłoka (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem; Praca w godz.12.00-22.00;Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.8.00-16.00 ,tel. w godz.8.00-18.00 oraz e-mail
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ustka (pomorskie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej według specjalnych receptur
King Food sp. z o.o. - 2016-10-18 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI,CIASTA, OBIADYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB TECHNOLOGIA ŻYWIENIAPRAWO JAZDY KAT B (ROBIENIE ZAKUPÓW)KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHWSKAZANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2-3 LATAGODZINY PRACY OD 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wyrabianie ciasta do pizzy, pieczenie pizz, obsłiuga urządzeń do przyrzadzania pizz
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Mońki (podlaskie)
prace na linii produkcyjnej LG Electronics zwiazane z produkcją telewizorów
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Strzegowo (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni ciepłej i zimnej,samodzielna obsługa baru i kasy fiskalnej,pracodawca zapewnia zwrot połowy kosztów dojazdu.
Agnieszka Jankowska Młyn - 2015-12-03 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: brak wymagań; chęci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SPÓŁKA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFAŁ KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw wg. opracowanych receptur, nadzór nad jakością i świeżością składników, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP. Praca około 126 godzin miesięcznie od poniedziałku do niedzieli w godzinach 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Otrębusy (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie jadłospisu,nadzorowanie świeżości używanych składników
Stowarzyszenie Na Rzecz Bezdomnych "AGAPE" - 2016-12-16 - Szawałd (pomorskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Wykładanie towaru, obsługa klienta w zakresie sprzedaży i informacji o towarach
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Gryfino (zachodniopomorskie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawcą osobisty.
CUKIERNIA-KAWIARNIA "WOLAK" - 2016-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą.
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Gdańsk (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe.
PPHU TIMBERPOL Anna Kobylańska - 2017-03-08 - Rudy (śląskie)
Kuchnia polska, przygotowanie produktów i gotowanie
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-10-02 - Konradów (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Obsługa gości na imprezie okolicznościowej, serwowanie napojów, w tym alkoholowych.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie pisiłków kuchi włoskiej i kuchni wschodniej.
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2017-12-21 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-08-30 - Augustów (podlaskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa imprez okolicznościowych, dobra organizacja pracy. Godziny pracy: 13.00- 21.00
ARMO Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Zajączkowo (pomorskie)
Praca w pizzerii nocnej, przygotowywanie pizzy.
TT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i wyrobów kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Suwałki (podlaskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-11-04 - Łąka (dolnośląskie)
Kierowca - transport międzynarodowy
"PIÓRKO" SKUP I SPRZEDAŻ PIERZA, IMPORT-EXPORT TOMASZ LEWANDOWSKI - 2016-10-18 - Rybie (wielkopolskie)
Referat Monitoringu (Zespół ds. sprawozdawczości) :- przygotowywanie informacji kwartalnych i sprawozdań rocznych z realizacji RPO WP,- przygotowywanie zestawień danych, opracowań, analiz, prezentacji i innych dokumentów mających na celu monitorowanie postępu finansowego i rzeczowego RPO WP,- przygotowywanie zestawień danych i innych dokumentów związanych z ewaluacją RPO WP.Referat Koordynacji (Zespół ds. procedur, kontroli systemowej i audytów) :- koordynacja wszystkich procedur obowiązujących odpowiednie departamenty UMWP oraz instytucje pośredniczące w trakcie realizacji RPO WP 2014-2020, w szczególności poprzez stałe monitorowanie ich aktualności i adekwatności do zmieniających się zadań i uwarunkowań prawnych oraz okresowe przeprowadzanie niezbędnych zmian,- wsparcie instytucji pośredniczących i nadzór nad wykonywanymi przez nie zadaniami obejmujący m.in. udział w przeprowadzanych w nich kontrolach systemowych,- obsługa kontroli i audytów RPO WP 2014-2020 prowadzonych przez instytucje zewnętrzne, w tym kompleksowa analiza (w szczególności pod katem prawnym) ustaleń dokonywanych przez te instytucje i przygotowywanie odpowiedzi na nie.Referat Nieprawidłowości i Skarg (Zespól ds. Nieprawidłowości)- prowadzenie postepowań administracyjnych dotyczących zwrotu środków, w tym w szczególności przygotowywanie decyzji administracyjnych,- prowadzenie postepowań administracyjnych dotyczących udzielania ulg w spłacie należności,- przygotowywanie dokumentów związanych z postępowaniem egzekucyjnym,- przygotowywanie raportów i zestawień dotyczących nieprawidłowości
Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego - 2018-01-22 - Gdańsk (pomorskie)