KUCHARZ Złotów oferta pracy HIPOMEDICAL 2- Ośrodek Rehabilitacji Dzieci "Zabajka 2" s.c K. Klaczyńska i wspólnicy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków , sniadanie, obiad, kolacje, prowdzenie kuchni wg systemu HCCP
Data publikacji: 2018-02-19
Lokalizacja: Złotów (wielkopolskie)
Pracodawca: HIPOMEDICAL 2- Ośrodek Rehabilitacji Dzieci "Zabajka 2" s.c K. Klaczyńska i wspólnicy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Widokowa 1, 77-400 Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków , sniadanie, obiad, kolacje, prowdzenie kuchni wg systemu HCCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
HIPOMEDICAL 2- Ośrodek Rehabilitacji Dzieci "Zabajka 2" s.c K. Klaczyńska i wspólnicy
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 11, 77-400 Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE DO PRACODAWCY
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Złotów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotów
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Nazwisko osoby zgłaszającej: Katarzyna Klaczyńska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2018
Oferta pracy ważna do: 07.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań zgodnie z tradycja kuchni gruzińskiej (pchalis asortis, neknebit adiikit, chaczapuri, chinkali itp.i), opracowywanie menu restauracji, tworzenie listy zakupów
Khvitia Nika ''Chinkali'' - 2018-10-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Przyłęków (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań goracych, sałatek, kanapek.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie min. zawodowe; doświadczenie: mile widziane; książeczka sanepidowska; znajomość jęz. angielskiego; zakres obowiązków: przygotowanie warzyw i owoców do dalszego procesu technologicznego, samodzielne przygotowanie surówek, sałatek itp., utrzymanie czystości miejsca pracy; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gliwice (śląskie)
Obsługa maszyn poligraficznych: sztancujących, złocących, utrzymywanie w dobrym stanie technicznym maszyn, nadzór nad procesami technologicznymi produkcji opakowań.
REGIS Kubica Stanisław - 2016-07-05 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Białobrzegi (mazowieckie)
produkcja potraw od surowca do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-10-24 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-10-12 - Legnica (dolnośląskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-03-16 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2017-12-27 - Ruda Śląska (śląskie)
Brak danych
AJP S.C. - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz kuchni tureckiej. Praca od 9.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Limanowa (małopolskie)
pomoc przy wykonywaniu prac dekarsko-blacharskich
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Skolity (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu.Oferta dostępna również dla osób niepełnosprawnych.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2016-10-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast w lokalu gastronomicznym, przyrządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Olsztyn (śląskie)
praca w hotelu
PNTC POLSKA NAZIEMNA TELEWIZJA CYFROWA SPÓŁKA AKCYJNAAdres siedziby: - 2018-02-04 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie produkcji, przyrządzanie potraw, dekorowanie, serwowanie na półmiski, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Stargard (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń znajdujących się w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
kasowanie nalezności od klientow, wykładanie towaru
Itum Owoce Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Żywiec (śląskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ WG. ORYGINALNYCH RECEPTUR
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Janki (mazowieckie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-03-15 - Racibórz (śląskie)
praca w kuchni - przygotowywanie, smażenie, gotowanie potraw, wydawanie konsumentom, obróbka mięsa i jego przyrządzanie.
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2018-11-21 - Łask (łódzkie)
Praca na hali produkcyjnej przy produkcji wyrobów gumowych dla różnych branż przemysłu. Praca na umowę zlecenie w systemie trzyzmianowym w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00 oraz 22.00-06.00.
SEMAG Sp. z o.o., sp.k. - 2016-08-30 - Zabrze (śląskie)
Przyrządzanie dań, propozycje kuchni polskiej
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2017-03-27 - Bytom (śląskie)
Organizacja imprez, produkcja potraw, znajomość menu-przygotowywanie i wydawanie, Cateringi. Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-12-05 - Opole (opolskie)