KUCHARZ/ KUCHARKA Rzeszów oferta pracy FIRMA USŁUGOWO-CATERINGOWA "KASKADA" MAŁGORZATA WRUSZAK
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-04-07
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA USŁUGOWO-CATERINGOWA "KASKADA" MAŁGORZATA WRUSZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:35-601 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
ok. 1500 netto w okresie próbnym ( do uzgodnienia )
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagany min. 1 rok doświadczenia na stanowisku kucharza
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
FIRMA USŁUGOWO-CATERINGOWA "KASKADA" MAŁGORZATA WRUSZAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
M. ĆWIKLIŃSKIEJ 2, 35-601 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: M. ĆWIKLIŃSKIEJ
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.04.2016
Oferta pracy ważna do: 06.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie w restauracji a-la-carte
Krüseliner Seeschänke - 2017-02-20 - Niemcy (Niemcy)
organizowanie pracy personelowi kuchennemu,uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie wg nich posiłków,utrzymywanie w bieżącej czystości stanowiska pracy,przestrzeganie higieny osobistej,przestrzeganie dyscypliny pracy,zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno-sanitarnych,przepisów bhp i ppoż,dbałość o stan wykorzystywanego sprzętu i narzędzi
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Olsztynie - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-
Przedsiębiorstwo Turystyczne "Centrum Mazur" Giżycko S.A. - 2016-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)
-przygotowywanie posiłków-dbanie o czystość na kuchni
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2018-04-09 - Kal (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Krosno (podkarpackie)
a. Nadzór nad działaniem i odpowiedzialność za działanie kuchni i jakość produktów w restauracji w czasie wyznaczonych przez SZEFA KUCHNI;b. Dbałość o prawidłowe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomości wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posiłków i produktów dla Gości i pracowników;c. Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy i higienę osobistą;d. Przestrzeganie norm ilościowych przy przygotowywaniu posiłków, tak aby koszty produktów mieściły się w planowanym przedziale;e. Uzupełnianie zapasów surowców na stanowisku pracy i rozliczanie się z ich zużycia;f. Praca przy przyjmowaniu dostaw;g. Utrzymywanie zastawy, naczyń, sprzętu kuchennego, urządzeń i pomieszczeń restauracji oraz jej otoczenia w należytym porządku;h. Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpożarowej160 h pracy w miesiącudyspozycyjność 10:00-01:00Sala G
TOP TEN SP. z o.o. - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
prace porządkowe przy drogach powiatowych
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2016-02-05 - Hel (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2017-08-09 - Międzyrzecz (lubuskie)
Sprzątanie domków letniskowch i otoczenia.
"Zacisze" s.c. R.Bibik, G.Żurek - 2016-05-02 - Okuninka (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; staż pracy: brak wymagań; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obróbka cieplna; garmażerka; wysokość wynagrodzenia jest zależna od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice
SZOŁTYSEK IWONA - 2016-01-29 - Nieborowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"NEPTUN" Beata Szałach - 2017-08-03 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny, współpraca z szefem kuchni
SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-08 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Kucharz
Zdrojowa Rent Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-04-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2016-04-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Zduńska Wola (łódzkie)
Zabezpieczenie realizacji potrzeb zdrowotnych, współpraca z lekarzem, monitorowanie parametrów życiowych mieszkańców DPS, pielęgnacja ciała i opieka nad mieszkańcami
Dom Pomocy Społecznej DOM SENIORA - 2017-02-02 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:- dekretowanie i księgowanie dokumentów,- rozliczanie sprzedaży wewnętrznej,- prowadzenie ewidencji księgowych i uzgadnianie z kontami księgi głównej,- ewidencja środków trwałych,- kontrolę dokumentów źródłowych pod względem rachunkowym i formalnym,- współpraca z Głównym Księgowym w zakresie sporządzania sprawozdań finansowych, dekretacji podatkowych oraz lokalnych statystyk.- analiza rozrachunków,- wykonywanie czynności związanych z zamknięciem miesiąca i roku.Miejsce pracy: RajkowyKontakt: telefon: 887-070-153 lub 887-070-135; e-mail: kadry (at) schmithpolska.plCV kandydatów nierozpatrzone w danym procesie rekrutacji są przechowywane przez okres 12 miesięcy dla potrzeb kolejnych procesów rekrutacji. Po tym okresie są usuwane, a dane osobowe kandydatów, którzy nie wyrazili na to zgody nie są przetwarzane w żadnym innym celu. Aplikacji nie odsyłamy. Kontaktujemy się jedynie z wybranymi osobami. Osoby zainteresowane udziałem w kolejnych i podobnych procesach rekrutacji prosimy o zamieszczenie w swoim CV klauzuli o treści:Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie przez Schmith Polska S.A. z siedzibą przy ul. Szkolnej 3 w miejscowości Kulice, 83-130 Pelplin, wpisaną w Rejestrze Przedsiębiorców prowadzonym przez Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku , VII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000500233, REGON 222042370, NIP 5932596525, kapitał zakładowy: 150 000,00 zł, zawartych w CV na potrzeby obecnego(*), przyszłych procesów rekrutacji (*).
SCHMITH POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-03 - Rajkowy (pomorskie)
Kucharz RESTAURACjA"GOŚCINIEC DĘBICKI"
Daniel Machala Firma Produkcyjno- Handlowo Usługowa EURO-MONT - 2017-09-28 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Łódź (łódzkie)
Udział w procesie przygotowywania posiłków dla podopiecznych,wstępna i właściwa obróbka surowców, przygotowywanie gotowego posiłku z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia i wysokich walorów smakowych, porcjowanie posiłków zgodnie z obowiązującą gramaturą, wydawanie i dekorowanie potraw, zmywanie naczyń stołowych i kuchennych
Zespół Ośrodków Wsparcia w Lublinie - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Siemiatycze (podlaskie)
wg zgłoszenia
GUL MAREK - 2016-01-07 - Strzeszyn (zachodniopomorskie)
UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWYANI ADAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, STAŻ PRACYT MIN. 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
obróbka surowca, przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji oraz wydawanie. Około 168 godzin miesięcznie, od 6:00-9:00, od 16:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu
HOTEL VITALIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)