KUCHARZ/ KUCHARKA Mechow oferta pracy Krüseliner Seeschänke
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 600 EUR
Zakres obowiązków: gotowanie w restauracji a-la-carte
Data publikacji: 2017-02-20
Lokalizacja: Mechow ()
Pracodawca: Krüseliner Seeschänke
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Mechow, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie w restauracji a-la-carte
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 600 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mechow
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 600 EUR
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia: pracodwca oferuje zakwaterowanie
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: 11:00 r – 19:30
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 28.02.2017
Data zakończenia pracy: 30.11.2017
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Krüseliner Seeschänke
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z EOG
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy: pasewalk.eures (at) arbeitsagentur.de
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny i CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.02.2017
Data dodania oferty pracy: 20.02.2017
Oferta pracy ważna do: 02.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pisiłków, układnie menu wg kuchni tradycyjnej
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2018-05-15 - Krzyszkowice (małopolskie)
WEDŁUG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kluczbork (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
j.w
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, omawianie menu, organizacja małych i dużych imprez
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Koziegłowy (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
program w/g stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Zakopane (małopolskie)
ochrona obiektów, obszarów i urządzeń powierzonych do ochrony, konwojowanie osób i mienia powierzonego do ochrony, wykonywanie czynności osoby transportującej, kontrola ruchu osobowo-materiałowego i pojazdów na terenie chronionego obiektu, podejmowanie interwencji w związku z zaistniałymi zagrożeniami, prowadzenie dokumentacji konwojowej zgodnie z obowiązującymi procedurami
Poczta Polska S.A. Pion Kapitału Ludzkiego Ośrodek Pionu Kapitału Ludzkiego w Olsztynie - 2016-11-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
ZATRUDNIENIE OD KWIETNIA 2016 r.
WELT-TOUR Katarzyna Dąbrowska - 2015-11-24 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości potraw, inwentaryzacja asortymentu, dbanie o gospodarkę magazynową
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - Żory (śląskie)
przygotwywanie potraw,utrzymanie porzadku w miejscu pracy
Zajazd " U Bogdana" Bogdan Marciniak Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przyrządzanie potraw. Praca w "Pizza Chata"
Usługi Cateringowe Barbara Kurządkowska - 2017-08-25 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie dań w hotelu, restauracji,
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-03-31 - Lubin (dolnośląskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków - mała gastronomia
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Trzebinia (małopolskie)
PROWADZENIE ZAJĘĆ FITNESS DLA GOŚCI HOTELOWYCH
KWR "LAGUNA" MRZEŻYNO- PPHU "BIRMEX"s.c. - M. ŁUSZKIEWICZ - 2017-02-27 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
EL HANYM Katarzyna Szafran - 2016-07-18 - Brzeg (opolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą, obsługa urządzeń kuchennych, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kajew (łódzkie)
Sporządzanie posiłków kuchni indyjskiej
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z umowąPraca od poniedziałku do niedzieli w godz.: 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg. ustalonych reeceptur zgodnie z jadłospisedm, porcjonowanie produktów spożywczych, utrzymanie w czystości miejsca pracy
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2016-04-28 - Nowa Dęba (podkarpackie)
praca w kuchni
Zakład Cukierniczy J.G. Gwóźdź Justyna Gwóźdź Karpicko - 2016-09-20 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Gotowanie obiadów
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2017-01-13 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kraków (małopolskie)
oferta stazu:
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Piła (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Sitno (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw restauracyjnych; praca w godz. 8-16, 16-24; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2017-08-16 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, wydawanie posiłków.
BAR RESTAURACYJNY ROZMARYN DOMINIKA WOLIŃSKA-JANICKA - 2017-08-23 - Gdynia (pomorskie)
Utrzymanie i bieżące naprawy maszyn budowlanych i górniczych.
Przedsiębiorstwo Usługowo Techniczne KAMI Sp. z o.o. - 2017-12-07 - Kielce (świętokrzyskie)