KUCHARZ - SZEF KUCHNI Dziwnów oferta pracy Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska
Stanowisko: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie obiadów
Data publikacji: 2017-01-13
Lokalizacja: Dziwnów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Adama Mickiewicza 24, 72-420 Dziwnów, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Gotowanie obiadów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dziwnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dziwnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Data zakończenia pracy: 01.03.2020
Nazwa pracodawcy:
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Bolesława Prusa 58, 72-400 Kamień Pomorski, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Kamień Pomorski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Pomorski
Ulica pracodawcy: Bolesława Prusa
Numer budynku pracodawcy: 58
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.01.2017
Oferta pracy ważna do: 30.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie surowców, produktów, półproduktów oraz gotowych dań.
kontakt przez OHP - 2017-10-26 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw na kuchni ciepłej i zimnej, głównie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna - 2016-01-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż i podawanie, przyjęcie towarupraca w godz. 8-19 na 1/2 etatu, po miesiącu możliwość zatrudnienia na pełny etat
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-01-11 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Prace budowlane.
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Kraków (małopolskie)
Do obowiązków należy:przygotowanie potraw, sporządzanie przekąsek i zimnych przystawek, przygotowanie potraw a la carte.
Cafe Kilau - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Funka (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-11-23 - Gliwice (śląskie)
- GOTOWANIE POTRAW- LEPIENIE PIEROGÓW- UTRZYMANIE CZYSTOŚCI- OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemków (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy, makaronow, sałatek, hot-dogów, burgerów
PANINI FHU BEATA WOŹNICKA - 2017-07-07 - Przybiernów (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni. Wykształcenie pomaturalne, policealne.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "alusia" Marian Gruszka - 2016-08-18 - Mysłowice (śląskie)
Prace pomocnicze w kuchni
Zakład Usług Technicznych INTECH Ewa Ścierska - 2017-03-07 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
Duong Van Cuong - "INTER. W.K.D." Restauracja HANOI - 2018-08-16 - Sandomierz (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue s.c. Niedziółka Tomasz, Makać Tomasz - 2018-09-05 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, pomoc przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad oraz procedur HACCP.170 h pracy w miesiącu, dyspozycyjność 5-24miejsce pracy: Ślęza, ul. GłównaSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Ślęza (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, możliwość wyboru formy zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-03-27 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, pizzy, hamburgerów, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Syców (dolnośląskie)
Gotowanie potraw zgodnie z recepturami. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
PFG Marek Krasuń - 2016-10-14 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań m.in. przystawek, dań głównych oraz deserów. Organizacja procesów pracy kuchni. Dbałość o odpowiednie magazynowanie produktów oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa NICOLE Danuta Stachera - 2016-05-06 - Kuczów (świętokrzyskie)
Praca w hotelu.Przygotowywanie potraw na imprezy od 10 do 200 osób (wesela, chrzciny, komunie, itp.).Codzienne przygotowywanie dań do karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Otwock (mazowieckie)
Obsługa maszyn drukujących, przezbrajanie maszyn, ustawianie parametrów, kontrola procesu drukowania, mieszanie farb, zapewnienie wysokiej jakości produktu, konserwacja maszyn drukujących. Udział we wdrażaniu uprawnień w ramach druku i mieszalni farb. Praca zgodna z obowiązującymi przepisami BHP, procedurami firmowymi i poleceniami przełożonych. Firma oferuje: stabilną pracę w nowoczesnej, międzynarodowej firmie dbającej o warunki pracy. Bogaty pakiet socjalny m.in.: dofinasowanie do wypoczynku, aktywności sportowej, nagrody jubileuszowe i możliwość zdobywania nagród w programie ciągłego doskonalenia i innych inicjatyw firmowych. Możliwość rozwoju osobistego m.in. podczas udziału we wdrażaniu nowych rozwiązań w ramach druku. CV opisane klazulą o ochronie danych osobowych kierować na adres praca.CTP (at) cflex.com w tytule "pracownik produkcji".
Constantia TEICH POLAND Sp. z o.o. - 2018-02-07 - Rogowiec (łódzkie)
wspomaganie pracy indyjskich przedstawicieli handlowych, kontakty z klientam i kontrahentami indyjskimi, przygotowywanie ofert handlowych
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCA, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW, PRZYGOTOWANIE POTRAW, DESERÓW NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE, GASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSA, WYKSZTAŁCENIE: ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE , UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI POLSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY NA STANOWISKU,
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykszt.średnie, umiejętności kucharza, moze byc osoba do przyuczenia, prof. II, rej. przed 08.06.2017r.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
pracownik pizzerii
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Kielce (świętokrzyskie)