KUCHARZ (89PJ) Otwock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (89PJ)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w hotelu.Przygotowywanie potraw na imprezy od 10 do 200 osób (wesela, chrzciny, komunie, itp.).Codzienne przygotowywanie dań do karty menu.
Data publikacji: 2017-02-24
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w hotelu.Przygotowywanie potraw na imprezy od 10 do 200 osób (wesela, chrzciny, komunie, itp.).Codzienne przygotowywanie dań do karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (89PJ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Otwock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: otwocki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
G/H) Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań na imprezy.Poczucie estetyki talerza, wyczucie smaku.Wskazany własny samochód.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Górna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanieGiełda pracy 07.03.2017 godz. 13.00 w siedzibie Urzędu
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: Górna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2017
Oferta pracy ważna do: 10.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe.Praca od poniedziałku do piątkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2017-02-08 - Mielec (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetyka.- Wynagrodzenie: od 2700 zł/brutto - do uzgodnienia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> może być absolwent szkoły gastronomicznej. Wymagana umiejętność gotowania. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 664-940-152) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mieczysława Karłowicza 10, 40-145 Katowice) lub e-mail: gkopcinski (at) gmail.com
Grzegorz Kopciński FRESH DIET - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków dla 5-60 osób, magazynowanie art. spożywczych
VITA MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Przasnysz (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Spawanie metodą TIG/MIG-MAG różnego rodzaju detali metalowych i konstrukcji stalowych, cięcie materiałów zgodnie z rysunkiem technicznym
UNIKADR BIURO DORADZTWA PERSONALNEGO - 2016-06-08 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19.00. i 19 -7.00 w dni robocze oraz wolne.
CKiR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP.Z O.O. - 2019-01-18 - Szczyrk (śląskie)
.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2017-03-27 - Gostyń (wielkopolskie)
praca w kuchni, gotowanie, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, mycie naczyń po drugim śniadaniu i obiedzie
Przedszkole Miejskie nr 39 - 2018-01-11 - Sosnowiec (śląskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
oklejanie wąskich krawędź
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE ORAZ WYPIEK PIZZY
P.P.U.H MARS - 2018-07-25 - Skierniewice (łódzkie)
Kuchnia tradycyjna i wileńska, praca w wymiarze 3/4 etatu
Catering-Centrum Zdzisław Konieczny - 2016-08-04 - Trzebień (dolnośląskie)
Umiejętność przyrządzania potraw chińskich na wokach, gotowanie zup chińskich, dekorowanie potraw, umiejętność przyrządzania kaczki po pekińsku. Dbanie o higiene osobistą.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie i obróbka dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni i pizzerii.
Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2016-11-02 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
kucharz, kuchnii indyjskiej
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-26 - Opoczno (łódzkie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Sulbiny (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków kuchni ukraińskiej
Andrzej Beniw "Stary Lwów" - 2016-12-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace typowe dla kucharza ( przygotowanie dań a la carte, przygotowanie przystawek, sosów, sałatek , marynowanie)
ARWA Personaldienstleistungen GmbH - 2015-10-21 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie, przyrządzanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Zwoleń (mazowieckie)
transport części samochodowych
Firma Handlowa GENTLEMAN s.c - Roman i Andrzej Andrzejewscy - 2018-01-24 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność przygotowywania potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
- Montaż systemów szalunkowych.- Praca na terenie całej Polski według zleceń.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku cieśli szalunkowego (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 2 lata).
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Katowice (śląskie)
produkcja elementów betonowych: kręgi, rury, płyty nastudziennie, obrzeża
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2016-07-12 - Świdnica (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
spawanie konstrukcji stalowych
KAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Radomsko (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dostępnych w pizzerii
Leszek Murawski Da Grasso - 2017-04-12 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)