KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Oborniki Śląskie oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w kuchni i pizzerii.
Data publikacji: 2016-11-02
Lokalizacja: Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:M. Skłodowskiej - Curie 2-4, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w kuchni i pizzerii.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oborniki Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Chęć do pracy , wymagana książeczka sanepid.
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
M. Skłodowskiej - Curie 2-4, 55-120 Oborniki Śląskie, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Oborniki Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oborniki Śląskie
Ulica pracodawcy: M. Skłodowskiej - Curie
Numer budynku pracodawcy: 2-4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.11.2016
Oferta pracy ważna do: 01.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace porządkowo- konserwatorskie
Toruńskie Stowarzyszenie WSPÓŁPRACA - 2019-01-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie - kuchnia polska
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Proszyska (kujawsko-pomorskie)
Prace ogólnobudowlane przy wznoszeniu budynków wielorodzinnych m.i. przygotowanie terenu, ustawianie rusztowań i pomostów, obsługa mieszarek, betoniarek itp., układanie na zaprawie cegieł i wiązanie ich ze sobą, montaż/demontaż szalunków systemowych, przygotowywanie konstrukcji deskowań indywidualnych, przygotowanie i montaż zbrojenia, przycinanie i gięcie prętów stalowych
STAMMAR PRIM Spółka Cywilna - 2017-07-13 - Września (wielkopolskie)
kucharka w Dziale Żywienia Zbiorowego (cv na adres e-mail:kadry (at) zzozwadowice.pl)
Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Wadowice - 2017-02-02 - Wadowice (małopolskie)
wykształcenie wyższeprawo jazdy kat. Bweryfikacja dokumentów, wprowadzanie danych do systemu, kontakt z klientami, dłużnikami, pełnomocnikami i komornikami
Magna Era Sp. z o.o. - 2016-12-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-06-27 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-10-01 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
- pobieranie surowców z magazynu- kontrola terminu przydatności do spożycia surowców- zabezpieczenie surowców przed zepsuciem- sporządzanie potraw- porcjowanie posiłków- wydawanie posiłków- postrzeganie zasad systemu HACCP- pobieranie i przechowywanie próbek do kontroli- wyknywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Kluczbork (opolskie)
Praca w kuchni,przygotowanie dań. Firma szkoli we własnym zakresie. Wykształcenie podstawowe.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
Kuchnia turkmeńska i kazachska.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Tarnów (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów, obróbka ciasta, wypiek i podawanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Łęczyca (łódzkie)
- kucharz
RSF Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kombornia (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2016-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp. i p.poż.Praca na stołówce Auchan- przeznaczona wyłącznie dla osób zarejestrowanych w tutejszym urzędzie - do 30 rż.
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SP. JAWNA - 2017-11-10 - Krasne (podkarpackie)
- Przygotowywanie surowców na półprodukty, a następnie półproduktów na produkty. Dbałość o stanowisko pracy. Sporządzanie zamówień produktów. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00, 10:00-18:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Chęć do pracy i nauki gotowania. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-18:00) (Tel. 880-010-800) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Warszawska 51, 40-010 Katowice).
ANALIZA S.C. EWA AKCIŃSKA, DOROTA KASPERCZYK - 2016-06-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna obróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Mysłowice (śląskie)
Transport towaru (mięso i wędliny) samochodem do 3,5 tony. Załadunek, rozładunek, potwierdzanie faktur. Praca na trasie: Zgorzelec, Zielona Góra, Sulechów, Bolesławiec. Mile widziany emeryt.
USŁUGI TRANSPORTOWE Jan Nowak - 2016-05-23 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
BURSZTYN MEDICAL SPA SC - 2018-07-16 - Bobolin (zachodniopomorskie)
montaż blach na konstrukcjach stalowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie porządku w pomieszczeniach kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Żywiec (śląskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-05-19 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie auta do lakierowania , opcjonalnie lakierowanie,
Jarosław Świderski FHU - 2017-07-25 - Uścikowo (wielkopolskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte doświadczeniem (1 rok) oraz znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również w: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Olesno, Kluczbork.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz składników niezbędnych do przygotowania potraw tej kuchni. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Katowice (śląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Perzyce (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
gotowość do pracy w systemie zmianowym, wysoka motywacja do pracy
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna w Rzecku - 2016-06-23 - Rzecko (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00.
ROKOSZ MARIUSZ PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE - 2016-01-05 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej i sprzedaż.
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Kutno (łódzkie)