KUCHARZ Kluczbork oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - pobieranie surowc贸w z magazynu- kontrola terminu przydatno艣ci do spo偶ycia surowc贸w- zabezpieczenie surowc贸w przed zepsuciem- sporz膮dzanie potraw- porcjowanie posi艂k贸w- wydawanie posi艂k贸w- postrzeganie zasad systemu HACCP- pobieranie i przechowywanie pr贸bek do kontroli- wyknywanie czynno艣ci porz膮dkowych
Data publikacji: 2019-01-30
Lokalizacja: Kluczbork (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Kluczbork, powiat: kluczborski, woj: opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- pobieranie surowc贸w z magazynu- kontrola terminu przydatno艣ci do spo偶ycia surowc贸w- zabezpieczenie surowc贸w przed zepsuciem- sporz膮dzanie potraw- porcjowanie posi艂k贸w- wydawanie posi艂k贸w- postrzeganie zasad systemu HACCP- pobieranie i przechowywanie pr贸bek do kontroli- wyknywanie czynno艣ci porz膮dkowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kluczbork
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kluczborski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.02.2019
Data zako艅czenia pracy: 10.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kluczborku
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 22b, 46-200 Kluczbork, powiat: kluczborski, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z Urz臋du Pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kluczborski
Gmina pracodawcy: Kluczbork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kluczbork
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 22b
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: szko艂a 艣rednie, edukacja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kluczborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 12.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych, sanitariat贸w, WC
Impuls Sp. z o.o. - 2016-11-09 - D臋bno (zachodniopomorskie)
PRACA NA STOISKU MONOPOLOWYM
"Lila" Tomasz Urban i Wsp贸lnicy Sp. J. - 2016-01-12 - D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Lublin (lubelskie)
DO UZGODNIENIA
GOCHNA GASTRO Agnieszka Gochna - 2018-08-29 - Dyn贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNII INDYJSKIEJ. ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNII. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA 呕YCZENIE KLIENT脫W Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZ膭DZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZB臉DNE DO PRZYGOTOWANIA POSI艁K脫W KUCHNII INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu kebab
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Brzoz贸w (podkarpackie)
prowadzenie kuchni
Tadeusz Wojtkowski - 2016-03-07 - Szelment (podlaskie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, jedna zmiana 11.00-22.00, praca co drugi dzie艅
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2016-12-02 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, przestrzeganie przepis贸w BHP, pilnowanie porz膮dku, dbanie o 艣wie偶o艣膰 uzywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (艣l膮skie)
Transport drogowy towar贸w, przew贸z 艂adunku do klienta, za艂adunek i roz艂adunek, zabezpieczenie 艂adunku.
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, robienie patyka kebab
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2016-04-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy; praca w godz. 10.00-22.00, r贸wnie偶 w dni wolne zgodnie z grafikiem
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2018-04-16 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy;
Zajazd "Agros" Jan 艢wi臋ty - 2018-02-01 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-08-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Kucharz
PRZEDSI臉BIORSTWO GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF G艁OGOWSKI - 2016-06-07 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Zgodne ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - D臋bnica Kaszubska (pomorskie)
wg. harmonogramu
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie zimnej p艂yty, stawka od 14z艂 brutto/godz. w zale偶no艣ci od kwalifikacji, pracodawca zapewnia wy偶ywienie
Pa艣nik Janina Restauracja "Dworek Miko艂aj" - 2017-02-27 - Wadowice (ma艂opolskie)
Budowa tor贸w kolejowych. Praca w Str贸偶ach.
GRUPA FEWATERM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-07-31 - Chojnik (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
SP脫艁KA CYWILNA "KAAN" GASTRONOMIA-HANDEL - Tomasz Chrzanowski, Edward Kulik - 2017-03-22 - 艁eba (pomorskie)
Gotowanie, wydawanie potraw, og贸lne czynno艣ci gastronomiczne; godziny pracy: 10.30- 00.30
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Prze艂uska, Remigiusz Miszta - 2018-06-08 - S艂upsk (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacj膮 pracy na kuchni,- przygotowywanie sur贸wek,- sma偶enie, pieczenie i gotowanie mi臋s,- gotowanie zup,- obs艂uga pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)