KUCHARZ M/K Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ M/K
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-07-27
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ M/K
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.08.2016
Data zako艅czenia pracy: 21.08.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie. Kierunek kucharz. Umiej臋tno艣膰: obs艂ugi sprz臋tu kucharskiego, przygotowania pizzy, sos贸w. Minimum 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna): gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami. Zgodnie z normami surowcowymi. R贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w , jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych. Praca w godzinach 10-18. Praca w Warszawie.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY U呕YCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, BIE呕膭CE UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZA艢WIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNO艢CI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ( restauracja a'la carte). Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe dla go艣ci hotelowych.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-26 - Wola Kie艂pi艅ska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej, Praca na umow臋 zlecenie. 150 godzin pracy w miesi膮cu, Dyspozycyjnosc do pracy w godz. 10:00-24:00- caly tydziie艅 wg grafiku. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca na kuchni przy sporz膮dzaniu da艅 gor膮cych, kebab贸w, mix-贸w, tortilli, zapiekanek, gyros贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Sylwester Go艂aszewski - 2018-01-16 - Zambr贸w (podlaskie)
produkcja garma偶erki
SKLEP MI臉SNO-W臉DLINIARSKI, PRODUKCJA WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH ZDZIS艁AW FORDON - 2018-05-10 - Sulech贸w (lubuskie)
Wykonywanie zabieg贸w piel臋gniarskich w Domu Pomocy Spo艂ecznej. Praca na p贸艂 etatu (wg grafiku), zmiany 8-godzinne.
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2018-04-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZE艃 KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NA艢WIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOB脫JCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIK脫W I HERBAT ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭C膭 GRAMATUR膭 ORAZ ZALECENIAMI PEDIATR脫W, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIA艁脫W, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPE艁NIANIA NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPE艁NIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCH艁ADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEG脫LNE ODDZIA艁Y
WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE - 2016-09-05 - Konin (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - 艁apy (podlaskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWCA, POS艁UGIWANIE SI臉 NARZ臉DZIAMI, MASZYNAMI I URZ膭DZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW, PRZYGOTOWANIE POTRAW, DESER脫W NA PRZYJ臉CIA OKOLICZNO艢CIOWE, GASTRONOMICZNY ROZBI脫R MI臉SA, WYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE , UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI POLSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY NA STANOWISKU,
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ J脫ZEFCZYK W 艁A艃CUCIE - 2016-10-24 - 艁a艅cut (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, domowej
THE ACADEMY OF REGENERATIVE MEDICINE Aleksander Haretski - 2017-05-16 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Prace biurowe i administracyjne
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
praca w kantynie pracowniczej otwartej 24h od pon. do sob. do godz. 14.00
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Komorniki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres pr贸bny;
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-06-14 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Kucharz z do艣wiadczeniem
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jasku艂a - 2017-11-13 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
-Produkcja zup, 2-da艅 i przek膮sek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-07-06 - Tczew (pomorskie)
WYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICVZNYCH, DO艢WIADCZENEI NA PODOBNYM STANOWISKU
CENTRUM US艁UG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MA艃KOWSKI - 2016-07-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Toczenie element贸w z metalu na tokarkach manualnych. Praca od pon. do pt. w godz. 7.00-15.00 na terenie ca艂ego kraju. Wyjazdy jedno lub kilkudniowe z zapewnieniem zakwaterowania oraz transportu z siedziby firmy.
RODANO MILLENIUM SP. Z O.O. - 2016-10-20 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie klasycznych potraw obiadowych.
WSELENA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 (Bar Fala) - 2017-11-07 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja TRUCK-DRIVER Joanna Aneta Rutkowska - 2016-11-29 - 艁awy (mazowieckie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Brak wymaga艅, ch臋膰 do pracy.Praca na jedn膮 zmian臋 7-15
PPH "ROJBER" Sp. J. Tomasz Rojek - 2018-01-07 - Katowice (艣l膮skie)
Wsparcie przedstawiciela handlowego w sporz膮dzaniu ofert, aktywne poszukiwanie nowych klient贸w, telefoniczne umawianie spotka艅 biznesowych.
kontakt przez OHP - 2017-01-03 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Kontakt tel: 696-454-863
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Chmielnik (艣wi臋tokrzyskie)
dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek pomieszcze艅, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tur贸w (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGO呕D呕ON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGO呕D呕ON - 2018-07-24 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅
ST脫艁 RAWICKI WIES艁AW CHUDY - 2018-04-18 - Rawicz (wielkopolskie)